Bucureștean amendat și lăsat pieton în Neamț- 109 km/h în localitate!


Un șofer din București s-a ales cu amendă de 2610 lei și a rămas pieton după ce a fost prins circulând cu viteză excesivă la Secuienii Noi. Potrivit unui comunicat de presă remis de Inspectoratul Județean de Poliție Neamț, bărbatul, care se afla la volanul unei mașini cu numere de Bulgaria, a fost surprins de două ori încălcând regimul de viteză – 169 km/h în afara localității și 109 km/h în localitate.
Ca și el, alți 50 de șoferi au rămas fără permis și au primit aceeași amendă de 1305 lei după ce aparatele radar i-au prins depășind cu peste 50 de kilometri pe oră limita de viteză maximă admisă pe sectoarele de drum pe care se aflau.
În perioada 24 – 26 februarie, polițiștii Serviciului Rutier Neamţ au acţionat pe linia combaterii excesului de viteză, în cadrul unei acțiuni coordonate de către Direcția Rutieră. Scopul acestei acţiuni a fost reprezentat de reducerea numărului accidentelor rutiere și a consecințelor acestora determinate de nerespectarea regimului legal de viteză de către conducătorii auto, conştientizarea opiniei publice, precum şi sancţionarea nerespectării acestei obligaţii prevăzute de legislaţia rutieră. În cadrul acțiunii, au fost aplicate 282 sancțiuni contravenționale, dintre care 210 pentru nerespectarea regimului legal de viteză”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.
În doar trei zile, lucrătorii de la Serviciul Rutier au reținut 63 de permise de conducere.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns