Breaking news! Au votat din nou „Onoare” pentru Leoreanu! De data asta, SECRET, aşa cum a spus VESTEA! video

Ştirea Zilei vine de la Roman: Consiliul Local – la solicitarea Prefecturii Neamţ – a reluat votul prin care Laurenţiu Leoreanu este declarat cetăţean de onoare al Romanului, motivul fiind cel invocat EXCLUSIV de Vestea: votul iniţial a fost NELEGAL, fiind la vedere, nu SECRET aşa cum cere legea.

Din cei 17 consilieri prezenţi la şedinţă, 13 au votat PENTRU şi 4 ÎMPOTRIVĂ.

Cititi si: NELEGAL, aşa l-au votat pe Leoreanu, cetăţean de onoare! Votul a fost la vedere deşi trebuia să fie secret! PROBA VIDEO

De menţionat că, iniţial, şedinţa de îndată de azi avea un singur punct pe ordinea de zi, proiectul vizând re-votarea lui Leoreanu drept cetăţean de onoare fiind introdus suplimentar pe ordinea de zi iniţială.

Mai jos, un material VIDEO cu sedinta de azi, dar pana atunci încă un element de detaliu sesizat de jurnaliştii romaşcani: profesorul si academicianul Haralambie Mihăilescu (re-votat si el azi) are o pagina de prezentare a meritelor sale, în timp ce deputatul Leoreanu – 7!

După cum aţi văzut, secretarul UAT invocă a adresă a Prefecturii (min. 1.23) care face referire la ceea ce a scris presa locală. Singura entitate media care a punctat faptul că în graba lor de a-si face şeful Cetatean de Onoare cei din echipa PNL au încălcat legea a fost Vestea. Vezi ştirea respectiva: NELEGAL, aşa l-au votat pe Leoreanu, cetăţean de onoare! Votul a fost la vedere deşi trebuia să fie secret! PROBA VIDEO

Evident că secretarul a îndulcit faptul că atât consilierii PNL, cât şi primarul Micu, cât şi el ca secretar nu au ştiut (nu au vrut să respecte legea), spunând că „se poate discuta despre nelegalitate” si „ca să nu existe discutii” (min. 1.23).

Reamintim că mai multe persoane anunţaseră public, după ce în Vestea a apărut articolul invocat mai sus, că vor ataca la Contencios Administrativ hotărârea votată în mod NELEGAL prima dată.

D.VINCA – imagini: roman24.ro

Comentarii Facebook

One thought on “Breaking news! Au votat din nou „Onoare” pentru Leoreanu! De data asta, SECRET, aşa cum a spus VESTEA! video

Lasă un răspuns