Brătescu, înţepătură la Leoreanu, plecat în concediu fix înainte de Scandalul Udrea

udrea leoreanu

Liberalul Liviu Brătescu (cel care a pierdut funcţia de deputat în favoarea Elenei Udrea deşi luase mai multe voturi ca “Favorita Preşedintelui”) îi ironizează pe toţi cei care, în plin scandal Udrea, ar avea toate motivele să dea acatiste pe la Biserici, ca să nu fie pomeniţi în spovedaniile acestor zile.

De sarcasmul lui Brătescu nu scapă nici primarul Laurenţiu Leoreanu, liberalul punctând: “Aflu de la niște prieteni din Roman că unii care au jucat în campania din 2012 rolul de body-guarzi ai distinsei doamne au plecat de vreo săptămână și ceva în concediu( e pură coincidență nu fiți răutăcioși)  deși în această perioadă a anului trebuiau să fie destul de ocupați, ca de exemplu cu întocmirea bugetului instituției pe care o conduc”. Aluzia e mai mult decât evidentă: treabă cu bugetele au primarii care întocmesc aceste proiecte pe care le supun votului Consiliilor Locale şi, la finele lunii ianuarie, primarul Leoreanu a anunţat că pleacă, pentru câteva zile, în concediu.

“Deși fac politică de ceva vreme, sunt uimit să văd cum în ciuda dragostei  și a simpatiei pe care în clipa în care era pe cai mari ( chiar mai țineți minte calul acela mare alb pe care un domn elegant o ajuta să urce  ?) i-o arăta  o lume foarte pestriță Elenei Udrea, astăzi, care mai de care nu știe pe unde să se mai ascundă . Intelectuali, jurnaliști, oameni politici, cu toții par astăzi să nu fi auzit vreodată de fostul ministru al dezvoltării. Unii se înclinau în fața frumuseții ei, alții o comparau cu personaje desprinse din filme,  în timp ce destui erau cei care dormeau cu fotografia ei sub perne. Toți aceștia sunt acum puțin ocupați. Întreaga curte de admiratori ce apăreau pe la televiziuni, în dezbateri sau mese rotunde, au dispărut acum care încotro. E și asta din păcate ceva specific românesc. În tot acest timp, cucul care ne dădea ora exactă ( 18) de la Cotroceni, și  care a jucat timp de mai mulți ani rolul de haiduc al vieții politice românești pare să fi dispărut dând dovadă în felul acesta de foarte multă bărbăție.  Întreaga poveste a Elenei Udrea ar trebui să fie o lecție de viață pentru toți cei care cred că pot păcăli  întotdeauna pe toată lumea și care consideră că pot reuși mereu în  viață bazându-se doar pe minciună, superficialitate, intrigă și construirea de rețele clientelare”, mai scrie Brătescu în articolul “Unde sunteţi?”, publicat pe blogul său.

Articolul întreg – aici!

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns