Bradul de Crăciun din Piatra Neamț a fost montat

foto: Vestea

Bradul de Crăciun de la Piatra Neamț a fost montat ieri și împodobit cu globuri, urmând ca în scurt timp să fie luminat și de sclipirile din instalația cu lumini colorate.

Fotografiile de mai jos au fost postate pe net de directoarea Carmen Nastasă de la Centrul pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare care este partener (alături de CJ, Primărie și Camera de Comerț) în organizarea Târgului de Cărciun.
Ca și în anii precedenți, organizatorii Târgului de Crăciun au preferat să dea un semnal pro-protejarea naturii, astfel că bradul nu este unul natural ci este vorba de un schelet metalic învelit într-o „coajă” verde.

foto: Carmen Nastasă

„Să știți că bradul ce va trona la Târgul de Crăciun la Neamț va fi superb! Aveți încredere în noi, în experiența noastră!
Fiecare glob așezat la locul lui mai aduce un dram de frumusețe și încetul cu încetul bradul va deveni cu adevărat feeric!
Colegii mei de la Centrul pentru Cultură și Arte „Carmen Saeculare“ pun câte un zâmbet în fiecare ornament și zâmbetele lor vă vor întâmpina pe fiecare, când veți ajunge la Târgul de Crăciun la Neamț, ediția decembrie 2021!”, spune directoarea Carmen Nastasă.

Târgul de Crăciun la Neamț se va desfășura în perioada 17 decembrie – 2 ianuarie și, conform reglementărilor actuale, fiind vorba de scenă și spetacole, accesul va fi permis doar spectatorilor care dețin certificatul verde.

D.V.

Lasă un răspuns