Borleşti: cireaşa de pe tortul programului Zilelor comunei! Gheorghe Gheorghiu, invitatul special al primarului Puică!

Veste surprinzătoare pentru publicul care va participa la Zilele Comunei Borleşti şi care apreciază muzica românească de calitate: în afară de artiştii deja anunţaţi pe afişul manifestării, pe scena de la marginea localităţii va urca un nume de legendă. Gheorghe Gheorghiu este artistul care va reprezenta cireaşa de pe tortul programului celor două zile de sărbătoare şi care, sunat în ultimul moment de către primarul Vasile Puică a acceptat invitaţia acestuia.

„Mă leagă o relaţie veche de acest titan al muzicii româneşti şi norocul a fost să aflu că ar putea fi în zona Neamţului în acest sfârşit de săptămână. Evident că maestrul Gheorghiu are programul foarte strâns dar am găsit înţelegere şi duminică, de la ora 18, va fi şi el prezent pe scena manifestărilor dedicate borleştenilor”, declară primarul Vasile Puică referindu-se la trubadurul iubirii, consacrat cu celebra melodie „Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

Altfel, afişul zilelor comunei Borleşti este unul extrem de dens, cuprinzând pe lângă spectacole şi activităţi sportive.

Sâmbătă. gospodarii din Borlești vor asista la competiții sportive, iar pe scenă vor urca formația Lotus, Costin Teodor Țurcanu si Georgiana Axinte.
Duminică, deliciile culinare și voia bună vor fi însoțite de alte nume mari ale muzicii românești – Margareta Clipa, Anișoara Puică, Andreea Bănică și Mihaela Gurău. De asemenea, pe scenă vor fi prezente fanfara de la Valea Mare, Narcotic Sound dar și ansamblul Floricică de la Munte al Centrului pentru Cultură și Arte Carmen Saeculare Neamț.

Ilinca BRAD

 

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns