Borca: Trei adolescenți răniți în mașina răsturnată

Trei adolescenți cu vârste cuprinse între 16 și 17 ani au avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat, informează Serviciul Județean de Ambulanță Neamț.
Accidentul a avut loc cu puțin înainte de ora două, în noaptea de sâmbătă spre duminică. Cel mai grav rănită este o fată de 17 ani, care a fost găsită de medicii de pe ambulanță în stare de inconștiență. „Victima a suferit policontuzii și a fost preluată de un echipaj cu asistent medical și predată ulterior echipajului de terapie intensivă mobilă, care a trasportat-o la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț”, a declarat dr. Dorice Albu, managerul Serviciului Județean de Ambulanță Neamț.
O a doua victimă este un tânăr de 16 ani, care a fost diagnosticat cu o contuzie în zona lombară și a ajuns tot pe mâna medicilor pietreni. Cu răni ușoare s-a ales un alt băiat de 16 ani, care a fost diagnosticat cu escoriații la nivelul feței, iar după ce i-au fost acordate îngrijirile medicale a refuzat să fie dus la spital.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.