Bombă în ședința CL Piatra Neamț! Primarul Carabelea a retras proiectul dizolvării Firmei-Mafie Urban! Vezi motivele!


O adevărată bombă a fost azi la începutul ședinței (online) a CL Piatra Neamț când primarul Andrei Carabelea a anunțat retragerea proiectului nr 3 de pe ordinea de zi, cel referitor la dizolvarea firmei Urban la care municipalitatea este acționar unic.

Motivele enunțate de primar pentru reanalizarea unor proceduri sunt logice, de bun simț dar arată cum funcționează un management mafiot în subterane. Din spusele primarului, înainte cu o lună (deci cu puțin timp înainte ca administratorul special Ruxandra Bosovici să demisioneze), mai exact pe 27 septembrie 2021, ar fi avut loc renegocierea unui nou contract colectiv de muncă.

Tot mecanismul a fost cel de tip „stat (mafiot) în stat”, adică nici consilierii care sunt membri în AGA, nici Consiliul Local (acționar unic), nici Primăria (care reprezintă interesele CL) nu au știut nimic. Mai mult, angajatorul a fost reprezentat de administratorul special Ruxandra Bosovici care este și angajatul firmei. Adică incompatibilitate și conflict de interese vizibile de pe lună.

Nimic nou pentru cei care au citit în acest an articolele din Vestea în care spuneam că la Urban este o firmă cu un sistem de management mafiot, că banii publici (cu care sunt plătite facturile de către Primărie) sunt devalizați efectiv (prin lucrări neefectuate conform) de această Ruxandra Bosovici.

Toată operațiunea de retragere din funcție după realizarea unui contract colectiv de muncă fraudulos și dolosiv pare o acțiune premeditată diabolic și nu e exclus ca în spatele sau alături de Bosovici să fie și alte minți luminate (chiar din alte instituții) care să fi contribuit la acest scenariu demn de Netflix.

Dincolo de detaliile de la Urban, episodul în sine ar rebui să fie un semnal de alarmă și pentru cei care, până acum, pledau sau tolerau pentru minimalizarea rolului consilierilor în AGA la firme sau în CA-uri la școli și care ar trebui să înțeleagă acest modus operandi al directorilor (de firme sau de școli) care nu sunt transparenți și se comportă ca pe moșia proprie.

Vom Reveni!

Mai jos, VIDEO cu ședința CL de azi, intervenția primarului Carabelea pe tema Urban la minutul 6.45:

D.V.

 

One thought on “Bombă în ședința CL Piatra Neamț! Primarul Carabelea a retras proiectul dizolvării Firmei-Mafie Urban! Vezi motivele!

  1. Asta e ”reforma” lui Carabelea cel fara de coaie,ajuns din greseala Primar al orasului Piatra Neamt pe care il va ingropa in datorii,incompetenta si sinecurisme si unde singurii care vor prospera vor fi proptelele lui din vechea mafie PDL care sunt in culmea fericirii ca le-a reusit planul de a avea o marioneta la conducerea acestui oras pe care l-au furat si il vor fura in voie ”sustinuti”de administratia formata din lipitori de afise cu salarii colosale cocotati pe banii publici de 15 ani.

    Zeci de milioane de euro cheltuiti iresponsabil cu aceasta ”administratie inutila”care taie frunze la caini si care ar putea fi folositi pentru investitii si accesari de noi fonduri europene.

    Acesti bani ne sunt FURATI de Carabelea si clica mafiota PDL prin lipsa oricaror reformede altfel PROMISE si pentru care a fost VOTAT!!!.

    Aceeasi impotenta care se manifesta la nivel de guvern PNL care a esuat in a face orice fel de reforma si s-au indreptat la fel ca PSD spre imprumuturi externe halucinante si furtul banilor publici din bugetele locale si PNDL 3.

    PNL=PSD=antireforma=slugile statului securisto mafioto bugetar incompetent si fara numar

Lasă un răspuns