Bogdan Tohăneanu: „Să facem ce a omis Președintele Iohannis, un moment de reculegere pentru victimele de la Spitalul Județean!”

Bogdan Tohăneanu a solicitat moderatorului unei emisiuni la care a participat în data de 2 decembrie a.c. să înceapă discuția după un moment de reculegere de câteva secunde, în memoria pacienților care au decedat în incendiul din Secția ATI de la Spitalul Județean Neamț.
Demersul candidatului Pro România Neamț (locul 1 pe lista pentru Camera Deputaților) a fost generat de faptul că Președintele Klaus Iohannis a ținut cu o zi înainte un astfel de moment pentru victimele Covid 19, pentru militarii morți n teatrele de război dar a omis pe cei uciși cu zile în spitalul nemțean.

„Domnul președinte, în discursul de 1 Decembrie, a ținut un moment de reculegere pentru victimele Sarcov2 și pentru militarii români. Dar a uitat – și eu vreau să fac acest lucru – să nu uităm că au murit niște oameni la spitalul județean din Neamț”, a spus Tohăneanu la începutul emisiunii de la Jurnal FM. Moderatorul Gabriel Apetrii a achiesat la respectiva propunere, punctând că este vorba despre un gest de minimă normalitate.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns