Bogdan Mardar va fi înmormântat luni! Tatăl lui ar putea fi cercetat pentru UCIDERE DIN CULPĂ! VIDEO cu declarația procurorului

Tîrgu Neamț este un oraș îndoliat, subiectul zilei fiind moartea băiatului de 14 căzut de la aproape 7 metri înălțime și înmormântarea care va avea loc luni. În paralel, tatăl lui Bogdan, Ciprian Mardar riscă să fie cercetat fie pentru omor fie pentru ucidere din culpă, a declarant procurorul criminalist Stelian Olteanu.
Surse apropiate anchetei spun că toate probele arată că Bogdan Mardar ar fi trait și astăyi dacă tatăl său nu ar fi comis mai multe gesturi violente care au dus la moartea propriului copil.
Scandalul în casa foștilor soți (erau divorțați dar împărțeau încă aceeași locuință, de fapt o vilă la marginea orașului Tîrgu Neamț) a început în noaptea de joi spre vineri, după ora 1, când Ciprian Mardar a ajuns acasă. Schimbul de replici a degenerate, ajungându-se la gesture de violență fizică. Bogdan a intervenit încercând să o apere pe mama lui. Ciprian Mardar a încercat să-l lovească și pe copil și de aici a început nebunia: tatăl și-a luat pistolul cu bile, a tras patru focuri în casă, copilul a sunat la 112, tatăl l-a urmărit, băiatul a fugit în mansardă, a ieșit pe geam și a căzut pe aleea betonată…

Cititi si: Băiatul de 14 ani al şefului PMP Tîrgu Neamţ, decedat după ce a căzut de la etaj!

Ultimele declarații date de procurorul criminalist arată că justiția nu lucrează cu instrumente gen “Așa a fost să fie” și e foarte posibil ca, după înmormântare, tatăl să fie pus oficial sub acuzare. Mai ales că un procuror nu-și permite declarații ferme precum cele de mai jos fără să aibă probe:

„A încercat să-l lovească pe copil. După care tatăl s-a dus și a luat un pistol, armă neletală cu bilă.
A tras 4 cartușe în incinta casei. Copilul s-a speriat. A fugit sus într-un birou, într-o mansardă. A căzut de la o înălțime de 6,70 metri.
A reușit să sune la Serviciul de Urgență 112, probabil speriat de faptul că tatăl lui folosea pistolul în incinta locuinței.
A ieșit pe o fereastră din mansardă, cu ajutorul unui scaun. Se cunoșteau urmele la fața locului, pe unde a escaladat peretele.
Există, din punctul meu de vedere, o vinovăție. Este o suspiciune de omor sau există o ucidere din culpă”.

Mai jos, știrea tv în care procurorul criminalist a dat respectivele declarații în fața camerei de luat vederi:

D.V.
Cititi si: Băiatul de 14 ani al şefului PMP Tîrgu Neamţ, decedat după ce a căzut de la etaj!