Bogdan Gavrilescu: „Unirea României cu Republica Moldova, proiect de țară asumat de PMP!”

Unirea României cu Republica Moldova este și rămâne o țintă reală pentru PMP, susține Bogdan Gavrilescu, candidatul de pe locul 1 pentru Camera Deputaților, de pe lista PMP Neamț.

„Partidul Mișcarea Populară este singurul partid care și-a asumat, prin Statut, un proiect real, de țară, Unirea României cu Republica Moldova. Reîntregirea Țării rămâne un obiectiv politic major.
PMP va înființa un Minister pentru Relația cu Republica Moldova. Acesta va acorda sprijin financiar şi logistic pentru reformele de care are nevoie Republica Moldova. De asemenea, vom asigura independența energetică a Republicii Moldova față de Federația Rusă.
Republica Moldova are nevoie de extinderea proiectelor europene de infrastructură, prin implementarea proiectului Autostrada Unirii Tg. Mureș – Iași – Chișinău. Vom crea un spațiu comunicațional comun România – Republica Moldova pentru telefonie și poștă. Același lucru este valabil și pentru dezvoltarea unui spațiu media comun, privind rețelele radio și TV”, spune președintele PMP Neamț.

Gavrilescu adaugă: „PMP luptă pentru reluarea demersurilor de aderare a Republicii Moldova la Uniunea Europeană, precum și creșterea numărului de burse acordate de Statul Român tinerilor din Republica Moldova. Împreună mișcăm România! Noi mișcăm Neamțul!”

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns