Bogdan Gavrilescu: „PMP Neamț susține proiectul de dublare a alocației de hrană pentru pacientii Spitalului!”

PMP Neamț susține proiectul de dublare a alocației de hrană pentru pacientii Spitalului Județean Neamț! – anunţă Bogdan Gavrilescu, preşedintele organizaţiei judeţene.

<<Solicit public celor doi consilieri județeni PMP susținerea proiectului propus de PNL pentru majorarea cu 100% a alocaţiilor de hrană pentru pacienţii internaţi, la Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamţ. Acest proiect va putea fi dezbătut şi votat într-o şedinţă extraordinară a Consiliului Judeţean Neamț, programată online și convocată pentru 23 aprilie, de la ora 15:00.
Țin să precizez faptul că PMP Neamț va susține intotdeauna interesele cetățenilor și proiectele ce pot aduce beneficii clare nemțenilor. Știm cu toții, în urma mediatizării din ultimele zile, atât in presa locală, cât și cea națională, că hrana acordată zilnic la Spitalul Judeţean de Urgenţe Neamț, în valoare de 13 lei este insuficiență pentru pacienții internați.
Conform proiectului propus de colegii PNL, suma necesară pentru majorarea alocaţiilor de hrană pentru consumurile colective ar fi de 1.200.000 lei.
În condițiile date, cred că este foarte important ca fiecare dintre cei care pot schimba lucrurile în bine, să ia decizii corespunzătoare și să voteze în beneficiul nemțenilor!>>, a declarat Bogdan Gavrilescu care şi-a însoţit mesajul şi cu o imagine care a oripilat o ţară întreagă.

Daniel VINCA