Bogdan Gavrilescu, candidat oficial pentru funcţia de primar! „Echipa PMP va scrie istorie la Piatra Neamţ!”

Viceprimarul Bogdan Gavrilescu este, începând de astăzi, candidatul oficial al PMP pentru funcţia de primar de Piatra Neamţ. Preşededinte al PMP Neamţ, Gavrilescu a fost prezentat de către Cristian Sauciuc, şeful organizaţiei locale, care a făcut şi oficiile de MC al conferinţei de presă de astăzi care a avut ca subiect principal anunţarea candidaţilor pentru alegerile locale, pentru cea mai importantă localitate din judeţul Neamţ.

<<Consider că această echipă va fi echipa câştigătoare, deoarece este  tânără şi cu o dorinţă fantastică de a cîştiga>>, a spus Gavrilescu despre colegii săi, cei 36 de viitori candidaţi de pe lista PMP pentru Consiliul Local.

Cât priveşte bătălia pentru funcţia supremă în Piatra Neamţ, capitala de judeţ, Bogdan Gavrilescu a ţinut ca pietrenii să primească acest prim mesaj: <<DA! Candidez la funcția de primar, al Municipiului Piatra-Neamț.
Am luat această decizie, în urma votului de încredere acordat de colegii mei. În calitate de viceprimar al orașului Piatra-Neamț, din 2016 până în prezent, am putut să mă implic direct, în problemele municipalității, pentru soluționarea acestora.
Sunt inginer constructor, de aici poate, spiritul întreprinzător și dorința de a construi lucruri trainice pentru pietrenii mei.
Sunt un om corect, pe care vă puteți baza. Un om care dorește să pună umărul, la construcția unui oraș Piatra-Neamț, de 10+!>>.

Iar pentru ca determinarea PMP-iştilor s[ nu lase loc la nicio îndoială, aceştia nu s-au mulţumit cu evenimentul din sediul partidului (care a avut şi alte conotaţii, vezi mai jos) dar şi-au făcut o fotografie după conferinţa de presă în faţa Primăriei Piatra Neamţ. Aşa, ca în faţa unei redute:

Lansarea candidaţilor PMP pentru Piatra Neamţ s-a bucurat şi de un mesaj de suflet special. O delegaţie din Republica Moldova a P.U.N., condusă de chiar preşedintele acestui partid, a fost prezentă la eveniment.

<<Apreciez faptul că o delegaţie, compusă din 20 de reprezentanți ai Partidului Unităţii Naţionale, a fost astăzi prezentă la Piatra- Neamț, anunțând sustinerea mea în lupta electorală pentru Primăria Piatra-Neamț.
PUN a fost înfiinţat de Traian Băsescu și reprezintă o forţă politică reală în Basarabia.
Mă bucur, că tot astăzi, la Piatra-Neamț, Octavian Țîcu, președintele PUN și deputat în Parlamentul Republicii Moldova și-a anunțat candidatura pentru funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.
Vă reamintesc că unul dintre cele mai importante proiecte de țară ale PMP, este unirea României cu Basarabia!
Așa să ne ajute Dumnezeu!>> a punctat Gavrilescu.

Iar deputatul Octavian Țîcu a confirmat că unioniştii din Republica Moldova sunt alături de candidaţii PMP şi „îi rog încă de pe acum pe toţi basarabenii stabiliţi la Piatra Neamţ să dea votul fratelui nostru, Bogdan Gavrilescu”.

Mai jos, lista cu candidaţii PMP de la Piatra Neamţ.

LISTA DE CANDIDAȚI PENTRU CONSILUL LOCAL

Nr. NUME PRENUME
1 Apetrei George
2 Apetrii Mihai
3 Armeanu C-tin Gabriel
4 Catiche Grația Elena
5 Chertic Raluca
6 Ciobotaru Florian
7 Cîrligeanu Valentina
8 Coșarcă Diana A.
9 Crăcană Lucian
10 Cutuhan Victor Cosmin
11 Dandu Cosmin
12 David Tania
13 Duma Florin
14 Dumitreasa Simona
15 Gavrilescu Bogdan
16 Ghinea Gabriel
17 Iacob Mihaela
18 Kercso Nicolae
19 Kercso Andreea
20 Lupu Alexandru Răzvan
21 Miloiu Cristian Cosmin
22 Moglan Vasile –  Ciprian
23 Moroșanu Ionuț -Alin
24 Niță Codrin
25 Oprița Vasile
26 Orghidan Sergiu-Ioan
27 Pascaru Lăcrămioara
28 Reis Adrian
29 Sauciuc Cristian
30 Serban Valentin
31 Simian Bogdan
32 Tatomir Alina Mihaela
33 Tilea Andrei
34 Trăsnea Marius Bogdan
35 Ungur Alexandra Elena
36 Zamă Viorel

 

Daniel Vinca

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns