Bobiţă, reparăm un pic şi scările din faţa Teatrului? Ştii, avem şi un Festival…

Bobiţă din titlu poate fi cineva din conducerea Teatrului (instituţie din faţa căreia au fost culese imaginile de mai jos), de la CJ (instuţia publică căreia i se subordonează TT), sau de la Primărie (instituţie care gestionează domeniul public, zonă în care se află şi respectivele trepte).

Priviţi şi vă minunaţi:

Da, mozaic crăpat ca prin halele care nu au mai fost renovate de pe vremea comuniştilor, margine cu platband metalic rupt şi cu capetele fluturând în diverse direcţii. De fapt, fotoreporterul Vestea a sesizat decorul de mai sus acum câteva zile când, pozând clădirea a fost martor la momentul în care un cetăţean era cât pe ce să plonjeze cu nasul în ciment după ce se agăţase cu vârful pantofului într-un capăt metalic.

Nu vă spunem cum, speriat de ce i se putea întâmpla după plonjeu, omul a făcut nişte dedicaţii pentru Bobiţă, pardon pentru „ăştia care ne conduc şi nu-s în stare de nimic”.

Noi credem că ar putea fi în stare cineva să ceară reparaţia respectivă. E vorba de câţiva metri de platband metalic, 2-3 saci de ciment şi un pic mai multă bunăvoinţă, nu? Nu de alta, dar bate la uşă Festivalul de Teatru, mai urmează şi o aniversare a instituţiei şi, peste toate, în fiecare week-end, în 2-3 seri sunt spectacole la care oamenii ajung, acum înoptează mai devreme, şi ar fi păcat să-şi rupă cineva vreun picior drept taxă suplimentară pentru că a vrut să vadă un spectacol de teatru.

Pentru decidenţii care ar putea avea probleme cu localizarea problemei: ştiţi, e în faţa clădirii ăleia frumoase, unde mai sunt spectacole (nu prea mergeţi voi la alea) şi, din când în când, manifestări unde sunteţi chemaţi şi vorbiţi pe scenă şi vă miraţi de ce duşumeaua e de lemn şi nu de gresie sau parchet laminat! Aaa, apropos: unul din spectacolele de acum câţiva ani se numea chiar aşa, „Întâmplări într-un oraş cu proşti”…

D.V.

Nota Bene – pentru cei mentionati la inceputul textului ar nu se simt Bobită. Nu-i bai, atunci faceti demersuri la Bobiţă responsabil de problemă să rezolve.

 

Comentarii Facebook

3 thoughts on “Bobiţă, reparăm un pic şi scările din faţa Teatrului? Ştii, avem şi un Festival…

  1. In plus, mai era si un anunt de avertizare privind tiglele care pot cadea de pe acoperis!

Lasă un răspuns