Birou unic pentru oamenii de afaceri: Toate serviciile descentralizate, într-un singur loc!

Începând de marțea viitoare, la Camera de Comerț și Industrie va funcționa un Birou Unic, în care vor fi reunite toate serviciile descentralizate, anunță reprezentanții instituției. Înființarea acestui birou este menită să le facă viața mai ușoară actualilor și viitorilor oameni de afaceri din județ.
mihai-apopii
În luna octombrie 2016 s-a demarat semnarea Acordului pentru crearea Biroului Unic, în parteneriat cu Instituția Prefectului județului Neamț și Consiliul Județean Neamț. Scopul Biroului Unic este de a reuni într-un singur loc serviciile descentralizate și de a oferi servicii gratuite de consultanță celor care doresc să înființeze o nouă afacere sau să o dezvolte pe cea existentă și au nevoie de informații pentru obținerea avizelor, autorizațiilor și a altor acorduri de funcționare. De asemenea, se dorește organizarea unor seminarii de instruire și informare a agenților economici pe diferite subiecte de interes”, a spus Mihai Apopii, președintele Camerei de Comerț și Industrie Neamț.
Biroul Unic va funcționa în sediul instituției din Piatra Neamț, Bd. Decebal 33, întâlnirile  vor avea loc în cea de a doua zi de marți a fiecărei luni, între orele 09:00 – 12:00.
La aceste întâlniri vor participa reprezentanții instituțiilor semnatare ale Acordului, printe care Primăria Municipiului Piatra Neamt, Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Neamţ, Inspectoratul de Poliţie Județean Neamţ, Comisariatul Judeţean al Gărzii Naţionale de Mediu și Agenţia pentru Protecţia Mediului Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns