Bîrjoveanu: „Hai să nu o mai lungim, înțeleg că eu aș fi problema!”

Întâlnirea de ieri dintre conducerea PNL Neamț și activul de bază al organizației municipale Piatra Neamț (membri fostului BPL, șefii organizațiilor secțiilor de votare) nu a dus încă la anunțarea unui președinte interimar și a unui BPL interimar, așa cum se aștepta.

Au fost discuții, păreri, chestionare completate, o interveție verbală clară și tranșantă a lui Mugur Cozmanciuc (apreciată de majoritatea celor prezenți, din ce spun sursele Vestea) dar nu a fost făcut încă pasul următor, adică o ședință BPJ care să numească o conducere interimară la municipiu.

Momentul wow al acestei întâlniri pare a fi cel descris de newsallert.ro care l-a avut în prim-plan pe fostul prim-vicepreședinte al organizației, Romel Bîrjoveanu, care ar fi avut o ieșire de personaj principal la modul ”Haideți să nu o lungim, înțeleg că eu aș fi problema”.

Foarte important, intervenția lui Bîrjoveanu a avut loc în timp ce vorbea Dragoș Chitic, practic consilierul local întrerupându-l pe primar în timp ce acesta din urmă făcea o expunere a situației și mai ales a problemelor existe până ca el să-și dea demisia din funcția de președinte al organizației locale.

<<Revenind la ședință, s-a dorit o analiză a organizației pornind de la demisia din funcția de președinte a primarului Dragoș Chitic. Acesta – potrivit unor surse – a început să explice că lucrurile nu mergeau bine în organizație, că existau disensiuni, fără a nominaliza exact cine, ce și cum. A fost momentul în care Romel Bârjoveanu s-ar fi ridicat în picioare și ar fi spus: ”Haideți să nu o lungim, înțeleg că eu aș fi problema”. A urmat o expunere de vreo 15 minute în care s-au spus lucrurilor pe nume atât din punct de vedere politic cât și administrativ. Cel puțin din punctul de vedere a lui Bârjoveanu>>, anunță  newsallert.ro.

La întâlnirea de ieri, conducerea județeană PNL a fost reprezentată de către Mugur Cozmanciuc (președinte), Mihai Stoica și George Lazăr (prim-vicepreședinți), Dan Vasiliu (secretar adjunct), deputatul Eugen Țapu și mai mulți consilieri județeni liberali.

Cert este că, în acest moment, PNL Piatra Neamț (cea mai importantă organizație locală a liberalilor nemțeni, cea din capitala de județ) nu are niciun for de conducere, după ce Dragoș Chitic a demisionat acum 3 săptămâni iar BPL a fost dizolvat în urmă cu o săptămână de conducerea județeană.

D.V.

Lasă un răspuns