Binomul Dragnea-Grindeanu, în varianta familiei romaşcane! Şedinţă la Primărie condusă de deputatul Laurenţiu Leoreanu!

O şedinţă operativă derulată ieri la Primăria Roman având drept temă analizarea situaţiei de la UPU din Spitalul Municipal – la care au participat responsabili din administraţie şi din unitatea sanitară – l-a avut în capul mesei pe… fostul primar Laurenţiu Leoreanu, actual deputat, după cum arată fotografia de mai sus postată pe pagina de facebook a Primăriei Roman.
Primarul interimar Lucian Micu era şi el pe acolo, la dreapta lui Leoreanu (aşa cum a stat şi din poziţia de viceprimar).
Comparaţia Leoreanu-Micu cu binomul deja celebru Dragnea-Grindeanu vine de la sine, mai ales că fotografia respectivă îl arată pe Leoreanu conducând ostilităţile, acesta fiind surprins când vorbeşte şi gesticulează, în timp ce Micu ascultă cuminte.

„Sedinta azi, la pranz, intre Primarie si Spital pe tema CPU. A fost fara presa, chestii interne. Dar imi place fotografia: Leoreanu in mijloc, actualul primar (de la secretarul municipiului ni s-a comunicat ca nu exista in lege terminologia de primar interimar) pe langa. Parca sunt Dragnea si Grindeanu”, a punctat jurnalista romaşcană Teo Baciu într-un text postat pe net alături de fotografia atât de sugestivă.

Evident că o posibilă replică a fostului primar ar putea fi că, aşa cum a promis în campanie, va rămâne mereu alături de romaşcani şi de problemele lor. Însă o astfel de fotografie nu va face decât să dea apă la moară adversarilor care, în campanie electorală care ar urma pentru alegerile anticipate de la Roman, ar putea apăsa pedala pe mesajul „Leoreanu îl vrea pe Micu moştenitorul lui la Primărie”.

D.V.

2 thoughts on “Binomul Dragnea-Grindeanu, în varianta familiei romaşcane! Şedinţă la Primărie condusă de deputatul Laurenţiu Leoreanu!

  1. CE CAUTA DEPUTATUL IN SEDINTA CONSILIULUI LOCAL ROMAN?

    PRACTIC TOT DLL CONDUCE ORASUL…. CU GASCA LUI DE PARVENITI MEDIOCRI SI INCOMPETENTI TUPEISTI

  2. Dar voi chiar nu v-ati prins ca domnul deputat a venit sa-i dea suzeta si babetica lui asta Micu?

Lasă un răspuns