Biciclist accidentat grav de o autoutilitară


Un biciclist a ajuns în stare gravă la spital, după ce a fost acroșat de o autoutilitară, informează Poliția Neamț. Accidentul a avut loc ieri dimineață la Vânători-Neamț, iar ancheta demarată de polițiști a stabilit că vinovat se face un șofer de 33 de ani din Păstrăveni.
Acesta, aflat la volanul unei autoutilitare, a ajuns la un moment dat în spatele biciclistului, pe care a vrut să-l depășească. N-a apreciat, însă, corect distanța și l-a acroșat. Bărbatul s-a dezechilibrat și a căzut, fiind rănut grav.
El a fost transportat la spitalul orășenesc din Târgu Neamț. Din cauza rănilor pe care le suferise, nu i-au putut fi recoltate probe biologice și nici nu a putut fi testat cu etilotestul, pentru a i se stabili alcoolemia. Mai târziu, starea de sănătate a victimei s-a agravat, așa încât a fost transportat de un echipaj SMURD la Spitalul de Neurochirurgie din Iași.
Șoferul a fost, la rându-i, testat alcoolscopic, rezultatuil fiind negativ. Pe numele său a fost întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns