Bichineț a vorbit! Primul mesaj al noului șef PMP Neamț către membrii de partid, neclar și în limbaj de lemn…

Membrii PMP Neamț vor fi chemați în scurt timp la o Conferință de alegeri a structurilor de conducere în cadrul organizației județene, după cum se anunță în primul comunicat de presă remis cu semnătura președintelui interimar Corneliu Bichineț.

La prima vedere, s-ar putea trage concluzia că respectivele alegeri ar putea avea loc pe data de 14 mai a.c. (vezi comunicatul de mai jos), numai că…

… da, ați remarcat bine, “pe 14 mai vom convoca”… Deci pentru orice elev cu 8 clase, logica și semantica spun că din enunțul de mai sus rezultă că data de 14 mai este cea în care se realizeaza demersul convocării, rămânând neclară data ședinței de alegeri. „Și cu acest prilej, prin vot, se va alege structura de conducere”. Cu care prilej? Al convocării sau al desfășurării ședinței? Iar structura de conducere „se va alege” (singură) sau va fi aleasă de către delegații care vor participa la acțiunea respectivă. E doar o greșeală de exprimare sau Bichineț ne spune, pe bune, că alegerile sunt de formă, și că de fapt acea conducere „se alege” ea însăși?

În rest, pe partea de mesaj transmis aleșilor locali, președintele importat de la Vaslui taman în vârful organizației județene nu spune nimic nici nou, nici interesant. “PMP înțelege că localitățile trebuie administrate”, spune Bichinet în cel mai put limbaj de lemn. Așa și? Există vreun partid care să declare că scopul lui în viață este blocarea administrarării localităților?

D.VINCA

Nota Bene – Fotografia cu Bichinet și logo-ul PNL nu a fost pusa din vreun motiv obscur. Dincolo de faptul că alături de comunicat, Bichineț nu a trimis și o poză cu logo-ul organizației PMP Neamț (la vârful căreia a fost parașutat), pe internet, la căutări cu numele lui, nu am găsit fotografii cu chipul acestuia și elemente de grafică PMP.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns