Bichineț, la Piatra Neamț: „USR a salvat Bucureștiul, a salvat țara, acum vor să salveze și Europa și să nenorocească planeta!”

Deputatul PMP Corneliu Bichineț a avut o șarjă foarte clară la adresa USR, în conferința de presă susținută acum o oră la sediul PMP Neamț, alături de Bogdan Gavrilescu (președintele organizației nemțene) și de Cristian Sauciuc (președinte interimar PMP Piatra Neamț).

„Cei de la USR au salvat Bucureștiul, au salvat țara, acum vor să salveze și Europa și să nenorocească planeta!”, a spus Bichineț în momentul în care a făcut o radiografie a partidelor pe care le creditează cu șanse de a trece pragul electoral. Alături de PSD și PNL („partidele mari”), Bichineț a inclus în această categorie Pro România, Alde, USR și, evident, PMP.

Deputatul de Vaslui a punctat creșterea organizației nemțene în mandatul actualului președinte: „Surprind buna organizare a PMP Neamţ de când a preluat conducerea Gavrilescu. Ştiu dinamica organizaţiei, şi partidul este pe drumul cel bun. Realism, corectitudinea şi acel angajament firesc către valorile moldoveneşti – acestea sunt calităţile lui Gavrilescu ;i aceste calități și munca depusă dau acum rezultate”.

Bichinet a subliniat și faptul că, deși pe o poziție neeligibilă, pe lista de la euroalegeri se află și Gavrilescu și a explicat și de ce nu a candidat și el: „Nu am vrut să candidez la alegerile europarlamentare pentru motivul că nu ştiu limba engleză. Alţii nu au problema asta, nu ştiu nici româna dar merg acolo detaşat”.

„PMP este un partid care construieşte o familie, nu un partid ca celelalte partide. Vrem să fim o mare familie, oameni dintre oameni, cu experienţă din mediul privat şi chiar cu experienţă politică. Cred că avem cea mai bună listă cu membri doar din PMP. Cu riscul de a nu avea oameni în secţiile de votare am decis să nu aduce oameni de la alte partide. Sunt 33 de oameni care au dus cel puţin o bătălie alături de PMP.

Lista începe cu fostul preşedinte al României, Traian Băsescu – omul care este cel mai bun ca să reprezinte România în Parlamentul European. Cred că oamenii care ajung europarlamentari trebuie să poată duce nevoile şi să se facă auziţi în Parlamentul European, să poată ajuta România. Cred că PMP are aceşti oameni şi vor ajunge cei mai buni europarlamentari pe care i-a avut România. În primii 10 pe care îi are PMP, 3 sunt profesori universitari. Mândria regiunii de nord-est este că are cei mai mulţi reprezentanţi dintre toate partidele şi este singurul partid care are un reprezentant în primii 10.

Am susţinut foarte tare ca regiunea de nord-est să fie reprezentată foarte bine. Avem nevoie de infrastructură, să avem oameni acolo care să lupte pentru cetăţenii acestei zone. Avem nevoie de şanse egale cu vestul României şi vestul Europei, să ajungem la acelaşi nivel, să ne facem auziţi şi cunoscuţi.
Moldova a fost lăsată uitării în ultima perioadă dar sper să reuşim să schimbăm soarta Moldovei şi a regiunii de nord-est”, a punctat Bogdan Gavrilescu, președintele PMP Neamț și viceprimar al municipiului Piatra Neamț.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Bichineț, la Piatra Neamț: „USR a salvat Bucureștiul, a salvat țara, acum vor să salveze și Europa și să nenorocească planeta!”

  1. Nivelul PMP este sa se ”ocupe” de adapostul de ciini carora le asigura o masa de 14 ron/ciine pe zi.

    Suntem siguri ca Gavrilescu nu fura acesti bani,el doar are o grija excesiva fata de animale,

    Asa a ”inteles”PMP-ul sa faca ”politica”pentru cetateni din P.Neamt.

    Asa ca la alegeri PMP-ul o sa fie votat de maidanezii din Neamt.

    Daca am dubii in ce priveste distrugerea planetei de catre cei de la USR care sunt 20 de clase peste PMP din punct de vedere intelectual si profesional,sunt absolut convins ca o sa o faca Gavrilescu dupa ce o sa-i explice cineva ce inseamna”Europa”si”planeta”.

Lasă un răspuns