Bichineţ îl umileşte public pe Dulamă: “Este ruşinos!…”, “Are mortul în casă”, “Merge să se reculeagă pe Muntele Athos”

Atac dur, în conferinţa de presă de ieri a PMP Neamţ, de la preşedintele interimar Corneliu Bichineţ spre ex-preşedintele Laurenţiu Dulamă! Pe întreaga durată a conferinţei, indiferent de subiectul discutat – direct sau indirect – Bichinet a făcut n acuze şi referiri cu tentă la adresa lui Dulamă.
I-a reproşat direct faptul că a obţinut un scor “ruşinos” la alegerile parlamentare, a ţinut să răsucească cuţitul în rană după revocarea din funcţie („are mortul în casă”), a subliniat faptul că Dulamă a vrut să fie cap de listă în detrimentul altor potenţiali candidaţi şi, evident, a punctat şi partea organizatorică (lipsa de organizaţii în toate comunele).

Mai jos, câteva fragmente din conferinţa de presă de peste 40 de minute de ieri în care sunt spicuite mesaje date de Corneliu Bichineţ:

<<E neplăcut pentru ca erau condiţii foarte bune ca PMP Neamţ după alegerile locale să crească, ceea ce nu s-a întâmplat, iar dumneavostră presa aţi punctat de ce aţi crezut că nu a crescut valoric, numeric organizaţia. Dimpotrivă, la municipiu a scăzut cu 20% ceea ce e mai mult decât anormal, iar la judeţ nu a trecut pragul electoral. Adică să ai viceprimar de municipiu, să ai vicepreşedinte de consiliu judeţean şi să nu intri cu 5%, pentru că atât îi trebuie 5,01 în parlament… nu e bine>>.

<<PMP Neamţ nu are în cel puţin 40 de comune organizaţii.  Aşa se explică de ce scorul a fost mic, de acolo nu au venit voturi, să le puneţi la dispoziţie statisticile, nu de la Biroul Electoral Judeţean, ci cele pe care la aveţi voi. Sigur că nu vom face alegeri la judeţ cu jumătate din organizaţiile comunale care sunt, din cele jumătate, 40 să spunem, 20 sunt slabe, cu scoruri de 2,5-1,cum să spun, era mai bine dacă nu erau organizaţii deloc, nu?>>

<<Vreau ca să înţeleagă cei de la comunicare, că dacă în judeţul acesta nu se ţine o conferinţă de presă la două săptămâni eu ma supăr foarte rău pe organizaţie. Păi cum vreţi să vă cunoască lumea? Dacă voi vă adunaţi 13 oameni aici şi vă gândiţi cum să îl daţi pe al 14 afară. Cât sunt eu aicea, nu dă nimeni pe nimeni afară, ci aducem oameni în partid şi le-am cerut liderilor locali să aducă oameni mai buni decât ei în partid>>

<<Aş fi procedat în felul următor, aş fi considerat că alegerile locale au fost un test bun, care au dat o şansă şi mă apucam de treabă. După alegerile locale, colegii noştri nu au mai făcut organizaţii locale la comune, oraşe, municipii. Cel mai mult a scos Piatra Neamţ, dacă nu se scotea atât, pe Neamţ per ansamblu se scotea 3%. Colegii noştri au considerat ca odată ajunşi pe poziţii, mai ales colegul nostru ajuns vicepreşedinte, iar la sfârşitul toamnei a avut iluminarea să vrea să candideze la parlamentare. Partidul i-a dat şansa. Este aproape ruşinos, ca din vicepreşedinte, primul pe listă la deputaţi să nu obţii mandatul>>.

<<”Amedeo Dulamă a aflat cu bucurie că ceilalţi 19 președinți de filială care au fost daţi puţin afară… Acum ”are mortul în casă”. Săptămâna viitoare se duce pe muntele Athos să se reculeagă și sper să vină acasă liniștit. Nu cred că își va pune singur ștreangul de gât”>>

Cun astfel de declaraţii pot stârni discuţii sau veşnicul refren “au fost scoase din context”, mai jos variant VIDEO a conferinţei de presă:

Daniel VINCA / sursa foto – facebook

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Bichineţ îl umileşte public pe Dulamă: “Este ruşinos!…”, “Are mortul în casă”, “Merge să se reculeagă pe Muntele Athos”

  1. astept cu nerabdare sa vad cat timp ii trebuie d-lui bichinet sa afle situatia reala de la pmp filiala neamt.deocamdata a tinut vrajeala secretarului general care la coplesit cu hartiile.nu stie ca 60%din vina rezultatelor la vot se datoreaza acestui personaj care este dictator la pmp neamt si nu asculta de nimeni.fiind de profesie inginer stie sa faca desene si schite dar este zero in relatiile cu oamenii si mai ales cu comunicarea.acest stil de munca a tinut la pdl cu stefan sef.acesta avea nevoie de omul forte care sa tina oamenii sub papuc.acum e altceva.daca in continuare pmp neamt este tot jucaria lui stefan prin laurentiu s-a cam terminat cu pmp.de asemenea dl.bichinet inca nu a aflat de ce fuziunea cu unpr nu a mers la neamt.cauza reala este ca membrii unpr au fost tratati ca sclavii pe mosia pmp neamt.secretarul general a tratat cu dispret aceasta fuziune.tot timpul a bagat zazanie intre membrii unpr puternici.asa a atins performanta de a indeparta pe cei trei primari unpr si in loc de 4000.voturi posibil de obtinut a realizat 500.de aceea il rog pe domnul bichinet sa iasa de sub controlul secretarului general si sa poarte discutii si cu alte persoane dar fara excorta lui carabat.

  2. Tare prosti mai suntem noi la Neamt daca au ajuns sa ne dea lectii toti papagalii de pe la Vaslui si Iasi…

Lasă un răspuns