Benzina, ieftinită cu 60 de bani pe litru! / Semne bune anul are…

Supriză plăcută pentru nemţenii care astăzi au alimentat la pompele Petrom: faţă de acum 2 zile, preţul pe litrul de benzină era cu 60 de bani mai mic.
Pe 1 ianuarie 2017, litrul de benzină costă 4,84 de bani, în timp ce pe 30 decembrie 2016 preţul era de 5,43. „Să vedem dacă o vor ţine aşa sau e doar o ofertă acum, pentru o zi-două”, a spus un pietrean care era foarte încântat de surpriza din prima zi a anului.

V.N.

Comentarii Facebook

One thought on “Benzina, ieftinită cu 60 de bani pe litru! / Semne bune anul are…

  1. ca intotdeauna cand se renunta la o taxa sau acciza comerciantul in cauza nu joaca cinstit.in ultimele zile ale lunii decembrie petrom adauga la pret cate 5-10 bani.daca la mijlocul lunii decembrie putea-i lua benzinde de 95 cu 4,87-4.89 la sfarsit de luna cand s-a aflat de scoaterea accizei ponta au facut-o imediat 5,3 lei.cand am intrebat cei cu aceasta batjocura fetele au strans neputincioase din umeri.acum in anul 2017 in primele zile umplem ecranele cu bunavointa petrom care a facut pretul benzinei 4,81.curata magarie.decat sa-i sustineti prezentati situatia reala a evolutiei preturilor in luna decembrie.

Lasă un răspuns