Belea! Contestație la alegerile PNL Piatra Neamț! Delegați semnați în fals la prezență!


Așa cum Vestea anticipa încă de ieri, alegerile din organizația PNL Piatra Neamț se transformă încet dar sigur în scandal.
Deja pe net circulă o contestație care ar fi fost remisă spre structurile centrale PNL, neregulile invocate în această petiție confirmând informațiile neoficiale de ieri.
Ar fi fost vorba, din ce vedeți mai jos, de niște alegeri organizate la normă (oricum Vasile Panaite, contracadidatul lui Andrei Carabelea se retrăsese la fix…), de o ședință care a parcurs câțiva pași (inclusiv discursuri) deși evident că nu e întrunit cvorumul. De – foarte grav! – participanți semnați în fals pe tabelul de prezență, de membri care aveau drept de vot care nu au fost invitați etc.

Mai jos, contestația:

Și, câteva anexe remise de același contestatar:

Ca răspuns la aceste informații și acuzații, Andrei Carabelea (ales președinte PNL Piatra Neamț) a dat azi în conferința de presă de la PNL niște răspunsuri neconvingătoare, bolmojite. Ba, unele din replicile acestuia au stârnit hohotele de râs ale jurnaliștilor prezenți ba chiar și a unor liberali (inclusiv Ludovic Orban, președintele PNL).

D.V.

Lasă un răspuns