Beau rachiu, beau şi o bere / Şi ies pe şosea, măi vere…

alcooltest

În ziua de 26.04.2015, în jurul orei 19.42, pe strada Calea Tazlăului din Roznov, s-a produs un accident din care a rezultat rănirea a trei persoane.
Din primele cercetări efectuate se pare că în timp ce un bărbat de 21 ani din Borlești conducea un autoturism pe strada Calea Tazlăului din Roznov, intr-o curbă uşoară la stânga a pierdut controlul volanului , a pătruns pe contra sens unde a intrat în coliziune cu un autoturism care se deplasa regulamentar. Urmare a producerii accidentului au fost rănite 3 persoane din cele două autoturisme. În urma testării cu aparatul etilotest, polițiștii au constatat că șoferul de 21 ani se afla sub influența băuturilor alcoolice, iar autoturismului acestuia înmatriculat în alt stat îi expirase asigurarea.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă , conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi conducerea unui vehicul neînmatriculat.

În ziua de 26.04.2015, în jurul orei 15.30, pe DN 15 pe raza localității Dobreni s-a produs un accident din care a rezultat rănirea unei persoane.
Din primele cercetări efectuate se pare că în timp ce un bărbat de 45 ani din comuna D-va Roșie se deplasa cu o bicicletă pe DN 15 pe raza localității Dobreni în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice, s-a dezechilibrat, a căzut într-o rigolă betonată accidentându-se grav.
Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă.

V.N. / sursa: Politia Neamt

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.