Baza Sportivă de la Condor cucerită de puştime! Cel mai frumos 1 Iunie la o firmă privată!

Devenit o destinaţie cu pretenţii după reabilitarea de acum doi ani, Condor Resort (de pe drumul judeţean Piatra Neamţ – Bacău) a trecut astăzi la statutul de „popular”, baza sportivă a respectivei locaţii turistice fiind luată cu asalt de vreo 250 de copii.
Terenurile de sport cu gazon artificial, bazinul de înot dar şi parcarea hotelului au devenit locuri de întreceri sportive şi de antrenamente pentru elevii din zona Roman, de la vreo 25 de şcoli din localităţile învecinate.

Baloane colorate, cupe pentru cei care se vor clasa pe podiumul competiţiei de mini-fotbal, tricouri personalizate în culori diferite pentru fiecare şcoală, mascote şi clovni, pizza şi sucuri – acestea sunt o parte din ingredientele asigurate copiilor de ziua lor de firma la care deputatul Alexandru Rotaru este acţionar. La locul faptei (mai discret decât 007, că a scăpat de poză), era şi tatăl deputatului (fostul vicepreşedinte CJ, Romică Rotaru).

Larma şi glasurile de copii care domină acum, de la Condor, vreo 7 văi şi 7 dealuri sunt o garanţie că toţi aceşti copii au asigurată o sărbătoare pe care nu o vor uita cu una, cu două…

Înainte ca distracţia să înceapă, copiilor le-au fost adresate câteva cuvinte de gazde şi alţi parteneri care au contribuit la buna organizare a evenimentului. Au vorbit deputatul Alexandru Rotaru, senatorul Dan Manoliu şi şeful ISJ Neamţ, prof. Alexandru Stan. Nu le vom publica discursurile acestora pentru că, după cum a punctat şi deputatul Rotaru, „Ziua aceasta este despre voi, despre copilărie”.

Ca orice activitate organizată serios, şi „1 Iunie la Condor Resort” a început cu un „careu” în care copiilor le-au fost explicate detaliile legate de manifestările la care participă, un preot a spus cuvenitul „Tatăl nostru” şi s-a intonat şi Imnul de Stat.

Daniel VINCA / Ad. V.