Băuți și fără permis, surprinși în trafic

Cinci bărbați s-au ales cu dosare penale la acest sfârșit de săptămână, după ce polițiștii i-au prins în trafic pe picior greșit, informează biroul de presă al IPJ Neamț.
Primul a fost un sucevean în vârstă de 26 de ani care conducea o autoutilitară cu remorcă. În urma cercetărilor efectuate de polițiștii care l-au oprit în trafic s-a constatat că bărbatul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule.
Un alt control de rutină în trafic, efectuat pe raza orașului Roman le-a scos în față polițiștilor un tânăr din comuna Cordun, care s-a urcat la volan după ce a consumat băuturi alcoolice.
Al treilea dosar penal a fost întocmit pe numele unui pietrean de 61 de ani, care a fost protagonistul unei tamponări ce a avut loc în Bicaz – Chei. Cercetările efectuate de polițiști au scos la iveală faptul că acesta avea permisul de conducere suspendat. Tot fără permis a fost în noaptea de sâmbătă spre duminică un bărbat de 34 de ani din Dochia, care conducea un moped neînmatriculat.
Un alt șofer, protagonist al unei tamponări produsă în Târgu Neamț, s-a ales cu dosar penal după ce a refuzat să sufle în aparatul etilotest. Tânărul de 30 de ani, de loc din comuna Alexandru cel Bun a fost condus la spital, dar a refuzat să-i fie recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Cercetările efectuate de polițiști au relevat și că bărbatul nu figurează ca având permis de conducere.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns