Băut și fără permis, a plonjat cu mașina în pârâu


Un tânăr de 23 de ani a plonjat noaptea trecută cu mașina în pârâu, după ce s-a urcat la volan băut și fără permis, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Neamț.
Accidentul a avut loc pe un drum sătesc din localitatea Poienari, într-o curbă la stânga.
Bărbatul a pierdut controlul asupra autovehiculului și a părăsit partea carosabilă, căzând în albia unui pârâu, la o diferență de nivel de 5,3 metri față de drumul sătesc”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Neamț.
În urma impactului, șoferul a fost rănit. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice, pentru a-i fi stabilită alcoolemia, iar pe numele său a fost deschis dosar penal.
Tot ieri, în județ au avut loc alte trei accidente, în urma cărora mai multe persoane au fost rănite. Primul s-a înregistrat la Piatra Neamț, unde un șofer a pierdut controlul volanului și s-a izbit într-un gard. Cu puțin timp înainte de ora 14.00, un alt eveniment rutier a avut loc la Girov. Polițiștii au stabilit că vinovată este o șoferiță de 38 de ani, care a virat la stânga fără să observe că o altă mașină intrase în depășire.
Cam la aceeași oră, un alt accident avea loc la Bahna Mare. Cercetările efectuate de oamenii legii au scos la iveală faptul că șoferița în vârstă de 37 de ani, ajunsă cu mașina într-o curbă extrem de periculoasă la stânga, a pierdut controlul volanului, mașina răsturnându-se. În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât și pasagera din dreapta sa, în vârstă de 47 de ani, au fost rănite.
În toate cazurile, polițiștii au deschis dosare de cercetare penală, pentru vătămare corporală din culpă.

Alex SÎRBU

One thought on “Băut și fără permis, a plonjat cu mașina în pârâu

Lasă un răspuns