BĂUT LA VOLANUL AUTOBUZULUI! Avea şi pasageri în mijlocul de transport în comun

etilotest autobuz

Să conduci un autovehicul după ce ai băut e deja inconştienţă. Să conduci un autobuz sub influenţa băuturilor alcoolice e mai mult, cel puţin inconştienţă criminală.

Aşa a fost depistat un şofer de autobus din Roman, cherchelit la volanul  mijlocului de transport în comun în care se aflau şi pasageri.

“În ziua de 04.05.2015, în jurul orei 23.20, o patrulă de poliţie rutieră din cadrul Poliţiei mun. Roman a depistat pe strada Ştefan cel Mare un romașcan de 42 de ani în timp ce conducea un autobuz, fiind sub influența alcoolului. Autobuzul condus de bărbat era în regim de transport public de persoane, iar la momentul depistării în trafic, în vehicul se aflau trei pasageri.

Conducătorul auto a fost condus la Spitalul mun. Roman unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, menţionează putătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Polițiștii au reținut permisul de conducere conducătorului auto și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Bărbatul riscă o pedeapsă de la 2 ani la 7 ani de închisoare având în vedere de circumstanțele în care a săvârșit fapta conform art.336 alin.3 din Codul Penal.

V.N.

 

V.N.

Lasă un răspuns