Bătrâni înfometați, drogați cu sedative, aduși în pragul sinuciderii! VIDEO terifiant cu declarații despre CĂMINUL GROAZEI

Bătrânii din Căminul Sfântul Nectarie din Dumbrava Roșie erau înfometați, drogați cu sedative și aduși în pragul sinuciderii – asta rezultă din acest reportaj video realizat de TVM Neamț, bazat pe declarații date de o bătrână fostă rezidentă în cămin și de o fostă angajată.

Foarte interesante sunt și referirile la reprezentanții unor instituții ale statului. Astfel, un angajat ITM la care o îngrijitoare a mers să reclame că muncea mai mult decât orele pontate a trimis-o la plimbare (pardon, să meargă să se judece) iar un polițist a amendat soțul angajatei numai pentru că așa i-a spus patronul Iulian Ioniță.

În acest moment sunt mai multe anchete declanșate de instituții ale statului dar ABIA după dezvăluirile făcute de presă. Dacă adăugăm și faptul că acest Cămin a funcționat luni de zile ilegal, a primit o amendă și apoi a primit și autorizații, avem dimensiunea reală a complicității unor instituții ale statului.

D.V.

Lasă un răspuns