Bătrâni din Zănești jefuiți noaptea de doi consăteni


Doi bătrâni din Zănești au trecut plin clipe de groază, după ce doi tineri au intrat peste ei în casă, i-au desfigurat în bătaie și le-au luat banii, informează Poliția Neamț. Totul s-a întâmplat miercuri seara, iar oamenii au sunat la poliție imediat ce au scăpat din mâinile pungașilor.
La fața locului au fost dirijate mai multe echipaje de poliție, care au efectuat cercetarea la fața locului. Totodată, au fost demarate căutările, iar pe str. Luminii au fost depistate două persoane care la apariţia organelor de poliţie nu s-au supus somaţiilor și au fugit. Acestea au fost prinse de polițiști și imobilizate, fiind identificate în persoana a doi tineri de 19 și 26 de ani, din Zănești. Asupra acestora au fost găsite sume de bani ce nu au putut fi justificate. În urma documentării activității infracționale, s-a stabilit că cei doi tineri au pătruns în locuința persoanelor vătămate, o femei de 80 și un bărbat de 84 de ani, pe care, prin folosirea violenței, i-au deposedat de 1700 de lei”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Tâlharii au fost reținuți ieri dimineață, iar judecătorii pietreni i-au trimis după gratii pentru 30 de zile.

Alex SÎRBU

One thought on “Bătrâni din Zănești jefuiți noaptea de doi consăteni

  1. Vedeti ca si la noi in comuna se poate ?Ce v am spus alta data? .Bravo baieti ! Ati pus o coroana si pe fruntea com Zanesti .Din partea mea aceeasi urare ca la oamenii din televiziuni .si artistilor .S O TINE TI TOT ASA INAINTE ca mare bucurie ne face ti !!!

Lasă un răspuns