Bătrână de 81 ani moartă în incendiu la Borleşti! Maşina SVSU Roznov rămasă blocată pe uliţa „de iarnă” după intervenţie

O femeie de 81 de ani a murit într-un incendiu care a avut loc în această dimineaţă în comuna Borleşti. Evenimentul a fost anunţat la 112 la ora 6.45, ISU Neamţ a trimis la faţa locului 2 autospeciale de intervenţie şi o ambulanţă SMURD.

Cele două persoane suprinse în locuinţă de flăcări au fost evacuate de cetăţeni până la sosirea forţelor de intervenţie. Bătrâna era intoxicată şi prezenta şi urme de arsuri şi în ciuda manevrelor de resuscitare efectuate de cei de pe SMURD nu a putut fi readusă la viaţă.

Din cauza faptului că evenimentul avea loc pe o uliţă îngustă şi în pantă deszăpezită doar parţial, maşinile ISU Neamţ nu au putut ajunge fix până la casa respectivă, pompierii întinzând peste 200 metri de furtun, după cum spun unii jurnalişti care au fost la faţa locului.

La plecarea de la locul faptei, maşina pompierilor voluntari de la SVSU Roznov (care au participat şi ei la acţiune) nu a mai făcut faţă drumului dificil, fiind nevoie de un buldoexcavator pentru a o tracta pe o porţiune din calea de acces.

D.V.

 

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns