Bătrân tâlhărit în pasajul de la Spital!

Un bătrân de circa 65 de ani a fost jefuit de o sumă de bani în pasajul subteran de lângă intersecţia de la Spitalul Judeţean de Urgenţă, anunţă surse neoficiale.
Agresiunea ar fi avut loc pe la ora 8,30, barbătul ar fi fost înconjurat de vreo 4-5 adolescenţi de circa 15-16 ani care întâi i-au cerut bani iar apoi au trecut efectiv la a-l buzunări, luându-i portofelul. Cei care relatau despre acest incident spuneau că bărbatul ar fi fost, dimineaţă, în Piaţa Centrală şi că nu este exclus ca acesta să fi fost văzut când a scos banii să plătească ceva, apoi urmărit şi tâlhărit la momentul oportun.
Purtătorul de cuvânt al IPJ a precizat că nu a fost înregistrată nicio plângere referitoare la acest eveniment, ceea ce ar putea însemna că victima nu a dorit, din diverse motive, să mai meargă şi la Poliţie.
Chiar dacă există concepţia că multe din aceste cazuri nu vor fi rezolvate sau că nu va fi recuperat prejudiciul, autorităţile au un mesaj clar în astfel de cazuri: reclamaţi la Poliţie, pentru că fiecare reclamaţie în parte poate aduce elemente şi indicii care să ducă la prinderea infractorilor!

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns