Bătaie de joc! Au dat anunț (pe facebook!) fix când au oprit apa…

Este tot mai evident că la compania Apaserv lipsește orice dram de rațiune și de minim respect față de cetățean.

În condițiile în care de marți dimineața (la ora 4) până miercuri la prânz (ora 12) circa 3/4 dintre pietreni nu vor avea apă, locuitorii dintr-o zonă centrală a orașului s-au trezit și azi că fac parte dintr-un fel de experiment psihologic pus în operă de niște minți ciudate. Adică s-a luat și azi apa în zona paralelipipedică delimitată de străzile Mihai-Eminescu – Unic – Dacia/Orhei – Muzeul de istorie, de la ora 9,30, iar oamenii au aflat (dacă au aflat) dintr-un anunț postat pe facebook fix la ora respectivă.
Mai concret, nu a fost remis nici măcar comunicat pentru presă ci singura informație e pe facebook, pe pagina companiei, „în urmă cu 2 ore” (pot fi 2-3 ore, deci cam momentul închiderii vanelor).

Cauza anunțată ține de lucrările la magistrală nouă realizate de Moldocor (mâine e cauză de reparații). Dar chiar și așa, este evident că Moldocor nu a notificat Apaserv în această dimineață. Probabil că informația de la Moldocor a stat pe undeva prin sertarele firmei conduse de Vlad Angheluță și că azi și-au adus aminte cei de la Apaserv și au procedat în consecință.

Anunțul Apaserv:

<Având în vedere efectuarea unei lucrări de cuplare în conducta magistrală a apei potabile, realizată de către SC MOLDOCOR SA în calitate de executant și beneficiar Primăria Municipiului Piatra Neamț, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situaţia neplăcută de a întrerupe temporar furnizarea serviciului de alimentare cu apă potabilă astăzi, 01.04.2024, în intervalul orar 09.30-16.00 în Municipiul Piatra Neamț.
Vor fi afectați utilizatorii de pe străzile: Rodnei, Cuejdi, Costache Negri, Piața Mihail Kogălniceanu, Mihai Eminescu (de la Muzeu de Istorie, până la intersecție cu Bulevardul 9 Mai), Bulevardul Dacia (de la Pod Spital, până la Complex Unic) și Orhei (Clinica Biomedica)
Ne cerem scuze tuturor utilizatorilor afectați pe care îi asigurăm că echipele APA SERV fac tot posibilul pentru remedierea avariei într-un timp cât mai scurt și pentru reluarea furnizării apei potabile>.

Orice alte comentarii sunt de prisos.
Precizare – Acționarul majoritar al Apaserv este Consiliul Județean Neamț.

V.N.