Bătaie de joc! 18.000 de târgnemțeni, încă o zi, fără apă!


E bătaie de joc pe față: în urmă cu câteva minute, Apaserv a remis un nou mesaj prin care anunță că de azi de la ora 16 până mîine la ora 15, târgnemțenii nu au apă sau au cu țârâita (cu presiune redusă).
Prin acest nou mesaj, Apaserv își devoalează și șmecheria: ieri a fost un mesaj similar (ca și în zilele săptămânii trecute). Practic, dând anunțuri valabile aproape o zi (23 de ore), compania evită anunțuri de suspendare pe mai multe zile. E un tertip juridic în caz că vreun beneficiar ar da în judecată furnizorul care nu respectă termenii din contract cu privire la limitarea suspendării furnizării apei.

<Având în vedere remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă în Orasul Tg.Neamt, existând și posibilitatea sistării totale a acesteia în unele zone, începând de astăzi, 21.09.2021, ora 16,00, până la data de 22.09.2021, ora 15,00>, spune azi Apaserv.

Mai jos, practic în oglindă, anunțul de ieri: <Având în vedere remedierea unor avarii la conducta de aducțiune a apei potabile, Compania Județeană APA SERV S.A. este pusă în
situația neplăcută de a furniza apă cu presiune redusă în Orasul Tg.Neamt, existând și posibilitatea sistării totale a acesteia în unele
zone, începând de astăzi, 20.09.2021, ora 16,00, până la data de 21.09.2021, ora 15,00>.

Situația de la Tg Neamț începe să semene tot mai mult cu cea de la Roman, de acum câțiva ani, când municipiul respectiv a fost lăsat lăsat fără servicii rezonabile de furnizare a apei câteva luni de zile.

D.V.

sursa foto – Mesagerul de Neamț

 

Lasă un răspuns