Băsescu şi Dulamă: „USL-ul trăieşte!” dar „Niciodată cu PSD-ul!” FOTO-VIDEO

Discursurile rostite la Roman, la tribuna acţiunii de lansare a candidaţilor PMP Neamţ nu au fost simple mesaje de campanie ci şi o lămurire a eventualei poziţionări a partidului condus de Traian Băsescu într-o viitoare guvernare post-decembrie 2016.

DULAMĂ: USL-ul încă trăieşte…

„Suntem din nou împreună într-o nouă campanie electorală, mai importantă, astăzi, ca oricând. Important nu este că trimitem în Parlamentul României un om.
Decisiv pentru România și pentru viitorul patriei noastre este ca Partidul Mișcarea Populară să fie în parlament. Ca să vegheze și să intervină la toate derapajelor -marilor puteri-, partidele politice și mai ales, vă spun cu siguranță, al grupurilor de interese care sunt aflate deasupra acestora. Pentru că ele există, USL-ul încă trăiește și faptul că PMP va intra în parlament, după alegerile din 11 decembrie, asigură un viitor mai bun nemțenilor”, a spus de la tribună președintele PMP Neamț Laurențiu Dulamă.

Dulama a amintit si de nevoia de dezvoltare a judetului Neamt, de necesitatea ca romanii sa se intoarca din strainatate si sa munceasca acasa pe un salariu decent, de nevoia de infrastructura si de faptul ca PMP va lupta in Parlament contra mafiei lemnului: ”Numai impreuna cu dumneavoastra vom reusi. PMP va avea in viitoru Parlament un grup parlamentar cu un cuvant greu de spus. Votul pentru PMP inseamna un vot pentru nemteni si pentru toti romanii”, a mai declarat Dulama, care este candidat PMP Neamt pe prima pozitie pe lista partidului pentru Camera Deputatilor.

BĂSESCU: Niciodată cu PSD-ul!

Traian Băsescu a avut un mesaj pentru partidele mari, care deja fac şi desfac ipotetice guvernări: ”De aici de la Roman, tin sa transmit un mesaj catre PSD si PNL. Dragilor, nu uitati ca noi decidem cine guverneaza, indiferent de cate 40% veti obtine voi”.

Şi completându-l pe Dulamă care făcuse referirea la USL, Băsescu a făcut o nuanţare: „Deși PSD și PNL au fost artizanul suspendărilor mele și în 2009 liberalii au spus -noi votăm cu Mircea Geoană-, nu pot spune decât un singur lucru: NICIODATĂ CU PSD-UL! (…) PNL-ul are avantajul că mai are niște urme de PD-iști printre el, cu care cred că ne putem înţelege!”.

Fostul preşedinte a trecut apoi în revistă problemele grave care macină traiul de zi cu zi al românilor şi soluţiile pe care PMP le propune. Creşterea natalităţii, reducerea analfabetismului funcţional, reformarea sistemului sanitar – sunt doar câteva dintre măsurile care trebuie urgent aplicate, a punctat Băsescu de la tribuna evenimentului.

Punctul forte al discursului lui Basescu a fost unirea Romaniei cu Republica Moldova, din care PMP a facut un obiectiv national. Basescu a declarat ca va conditiona participarea la guvernare de infiintarea unui ”Minister al Unificarii”

Au mai luat cuvantul candidatii PMP Neamt la Senat, Dorin Antăl, Costache Lupu, fostul ministru Cristian Petrescu, Eugen Tomac si europarlmentarul Siegfried Muresan.

Sala Casei de Cultura din Roman a fost arhiplină cu membri şi simpatizanţi veniţi din tot judeţul la întâlnirea cu liderul naţional al partidului.
Înainte de a urca pe scena Casei de Cultură (unde a fost primit cu pâine şi sare), Băsescu a luat prânzul cu stafful organizaţiei nemţene şi cu candidaţii PMP Neamţ, împărtăşindu-le, într-o atmosferă relaxată dar marcată de importanţa bătăliei electorale, din exprienţa sa de „bătrân lup pe marea politicii”.

V.N.

cop-base-pmp

 

 

Comentarii Facebook

4 thoughts on “Băsescu şi Dulamă: „USL-ul trăieşte!” dar „Niciodată cu PSD-ul!” FOTO-VIDEO

  1. Da-ti-ar Dumnezeu cu nucleara-n cap, tu-ti pastele ma-tii de chior inept.

  2. il intrebasem pe dl Nick de ce este atat de ofticat…ce spune rau basescu…de ce nu sta un pic sa analizeze si sa-i dam posibilitatea sa infaptuiasca ceea ce-si propune? au la roman un foarte bun candidat la senat…nu-l cunosc dar imi place..oameni din astia ne trebuie!!!

Lasă un răspuns