Băsescu, lecție vestimentară pentru Daniela Soroceanu și Carmen Iohannis! „E o regulă a protocolului. Nu trebuie să ți se vadă degetele de la picioare”

Fostul presedinte al României a dat o lecție în direct, la tv, în prime-time femeilor-demnitar (sau soții de demnitar) care nu se îmbracă și nu se încalță corespunzător în momente oficiale. Ținta lui Traian Băsescu a fost Carmen Iohannis dar lecția respectivă de vestimentație este absolut valabilă și pentru Daniela Soroceanu, prefecta de Neamț, despre care și presa și opinia publică a opinat că se costumează și se încaltă total neadecvat.

Traian Băsescu a vorbit, luni seara, la România TV, despre modul vestimentar adoptat de Carmen Iohannis în vizitele de stat pe care le face Klaus Iohannis. Băsescu a umilit-o, pur și simplu, pe soția președintelui pentru felul în care s-a îmbrăcat în vizita oficială din Italia, informează stiripesurse.ro.

”E o regulă a protocolului. Nu trebuie să ți se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu se văd umerii, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu se văd coatele, nu se văd genunchii, nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată.”, a declarat Traian Băsescu.

Cititi si AȘA NU! Trupe militare în onor, trecute în revistă cu unghiile de la picioare la vedere și cu rochiță de nașă mare în Las Fierbinți!
Scârbos! Catolicii de la Nisiporeşti, „binecuvântaţi” şi ei cu pedichiura Prefectei!

În urmă cu câteva săptămâni, prezentarea Danielei Soroceanu la câteva momente oficiale părea să anunțe dezastrul vestimentar al soției președintelui României. Astfel, Soroceanu a mers la Ziua festivă a Pompierilor, la manifestarea care a avut loc în centrul orașului Piatra Neamț, etaland (și în fața publicului dar și a militarilor pe care i-a trecut în revistă) unghiile de la picioare vizibile datorită sandalelor purtate. Tot în sandale a mers apoi și la o manifestare foarte importantă a Bisericii catolice, la un lăcaș de cult dintr/o comună din zona Romanului unde, la fel, i-a „bucurat” pe enoriași și pe preoții care o așezaseră în primul rând, cu imaginea pedichiurii.

Cititi si AȘA NU! Trupe militare în onor, trecute în revistă cu unghiile de la picioare la vedere și cu rochiță de nașă mare în Las Fierbinți!
Scârbos! Catolicii de la Nisiporeşti, „binecuvântaţi” şi ei cu pedichiura Prefectei!

V.N.

 

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Băsescu, lecție vestimentară pentru Daniela Soroceanu și Carmen Iohannis! „E o regulă a protocolului. Nu trebuie să ți se vadă degetele de la picioare”

  1. Daca eram in locul lui Nitica veneam in bermude si in maieu! Nu era normal asa? Daca prefecta vine imbracata ca pentru plaja, eu de ce sa bat pas de defilare in uniforma militara?! Propun sa se imbrace in trend cu respectul de care da dovada reprezentanta guvernului in teritoriu!

Lasă un răspuns