Băsescu, la Piatra Neamţ: „USL-iştii să plece la pensie! Vor avea mai mult timp ca să meargă la DNA!”

baseDiscursul lui Traian Băsescu la lansarea candidaţilor PMP Neamţ a avut şi un mesaj pentru adversarii din PSD şi PNL, adică din fostul USL: „Partidele care au fost până acum şi-au facut datoria dar acum este nevoie de ceva nou. Acest element de noutate este PMP. Da, a venit timpul ca USL-ul să se ducă la pensie. Nu e nimic rău dacă useliştii se vor duce la pensie. Vor avea mai mult timp la dispoziţie ca să meargă la DNA şi să răspundă la întrebările care-i aşteaptă acolo şi nu vor mai fi obligaţi să dea explicaţii cetăţenilor de ce nu au făcut şi nu fac ceea ce cer oamenii”.

Fostul preşedinte al României şi-a ţinut discursul în faţa celor peste 600 de membri şi simpatizanţi PMP cu Constituţia în mână, dând exemplu de drepturi cetăţeneşti care cad în sarcina autorităţilor locale: acces la educaţie, cultură, sănătate etc.

La tribuna la care şi-a ţinut cuvântarea Traian Băsescu au mai vorbit, în afara liderului PMP Neamţ, şi câţiva candidaţi care, la alegerile locale din 2016, atacă redutele administraţiilor nemţene ocupate acum de cei cărora fostul preşedinte le-a recomandat pensionarea.

Prezenţa fostului preşedinte al României în mijlocul membrilor şi simpatizanţilor PMP s-a transformat, ca de obicei, într-o adevărată baie de mulţime. La final, SPP-işti numai că nu au fost dezbrăcaţi de fanii care doreau să strângă mâna lui Băsescu sau să facă o poză cu acesta.

D.V.

Nota Bene: Ne cerem scuze pentru marcajul generos dimensionat pe fotografii. Din păcate însă, deocamdată va fi singura metodă prin care îi putem lămuri pe unii ca acest site nu este facebook (Zuckemberg a creat o platformă „all for all”, ceea ce vestea.net nu este) şi că nu doar baloanele, pliantele sau fetele de la call-center sunt pe bani în campania electorală.
Cei care doresc fotografii nemarcate şi la rezoluţie mai mare, pot lua legătura cu redacţia VESTEA.

cop base

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns