Băsescu despre postaci: te atacă grupuri de lingăi cu gură şi peniţă!

postati-ebihoreanul.ro_.jpg.pagespeed.ce.zHwHmVEIm9Fenomenul postacilor care slujesc interese politicianiste nu se manifesta doar la Piatra Neamţ sau la Bucureşti: e universal precum circuitul apei în natură.

Despre subiect a comentat şi fostul preşedinte Traian Băsescu, răspunzându-i, pe facebook, unui fan care se plangea că a fost atacat pentru că şi-a exprimat o opinie neconvenabilă pentru o tabără politică.

„Dacă vreți să vă puteți exprima liber în spațiul public trebuie să fiți pregătit a fi atacat de toate grupurile de lingăi cu gură și/sau peniță, fie că își spun politicieni sau jurnaliști, unii în slujba noii puteri iar alții în slujba celor care abia au demisionat. Totul este să reușești să rămîi vertical„, i-a spus Traian Băsescu respectivului.

vestea.net a publicat nu demult un articol care dezvăluia nu doat atacul la comandă a unor postaci ci şi modul de organizare şi de decizie din grupul secret unde postacii, într-o organizare aproape paramilitară, puneau la cale „atacul: vezi AICI Mobilizare TSD: „Ce facem cu Vinca?”; „Îl împuşcăm!”

Despre activităţile postacilor, temele acestora dar şi atacurile directe (inclusiv la acest site), vestea.net a tot scris în ultimul timp. Exemple, mai jos:

Ordin de zi pentru postacii PSD: NU PIERDEM GUVERNAREA!
OFICIAL Prefectura recunoaşte: POSTACUL ŞEFULUI PSD ACŢIONA DIN INSTITUŢIA NOASTRĂ!
STS despre cazul “Postacul de la Prefectură”: BENEFICIARUL E SINGURUL RESPONSABIL!
Postacul deputatului Arsene are job la Prefectură! De acolo foloseşte internetul securizat al STS
ABUZ INCREDIBIL: Liniile STS folosite de postacii “sub acoperire” ai lui Arsene, şeful PSD Neamţ!
Măi dragă Georgiana, Miruna, Dinu… Fiţi postaci deştepţi!
Activistul PSD de la Prefectură loveşte din nou! „Dacă vine PNL-ul la Putere, cere înapoi banii din alocaţiile copiilor din ultimii 3 ani!”
Deranj la Prefectura Neamţ! “Postaţi comentarii cu înjurături de la PSD, nu de la instituţie!”
Mobilizare TSD: „Ce facem cu Vinca?”; „Îl împuşcăm!”

V.N.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns