Băsescu despre conducerile organizaţiilor judeţene PMP: „În politică valorezi câte voturi ai!”

basescu„Vineri ne-am întâlnit cu toți președinții interimari de organizații, la București. Principalul criteriu pentru numirea președinților interimari a fost scorul electoral de la locale. Acolo unde PMP a avut rezultat mai bun, președinte interimar este de la PMP, iar unde a avut UNPR un scor mai bun este (președinte — n.r.) de la această formațiune politică. Multora nu le-a plăcut. Dar știți cum e: politica este la fel de precisă ca matematica. Se numără. Este în voturi. Credeți că s-au lăsat ușor unii, mai ales că știau că este vicepreședinte la Consiliul Județean? Nu i-a venit prea bine. Dar, dacă cel de la UNPR a avut un vot mai bun la Consiliul Județean și am stabilit că acesta este criteriul, atunci trebuie respectat. Până la urmă, în politică valorezi câte voturi ai. Sigur că nu sunt toți bucuroși. Dar unul a rămas președinte, iar celălalt prim-vicepreședinte la organizațiile județene”, a explicat Traian Băsescu, citat de Mediafax.

El a menționat că toți președinții de organizații, după fuziune, sunt interimari și au fost deja anunțați că, după două luni, se va face o evaluare a funcționării filialelor reunite.

Traian Băsescu a participat sâmbătă la Tabăra de vară a tineretului PMP, care se desfășoară la Poiana Brașov. El a spus că le-a vorbit tinerilor despre motivul fuziunii PMP — UNPR, avantajele și dezavantajele aceste fuziuni.

V.N.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Băsescu despre conducerile organizaţiilor judeţene PMP: „În politică valorezi câte voturi ai!”

Lasă un răspuns