Baronul local Morega lovește o ziaristă. Când vine Poliția, cheamă salvarea și ajunge la… Psihiatrie

Fostul prefect al judeţului Gorj Dan Ilie Morega a chemat ambulanţa după ce poliţiştii au venit să îl audieze pentru agresarea unei jurnaliste de la Digi24. Morega a agresat-o verbal şi apoi fizic pe jurnalistă chiar la o conferinţă de presă organizată de el. Cadrele medicale au decis să îl trimită la Psihiatrie pentru un consult.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj au anunţat că Dan Ilie Morega fusese citat pentru a fi audiat în legătură cu agresarea jurnalistei de la Digi24, relatează Ziare.com.

Poliţiştii au mers la biroul lui Morega pentru a-l duce la secţie, iar fostul prefect a afirmat că îi este rău şi a chemat ambulanţa. El a fost dus la spital, iar cadrele medicale au decis să îl trimită la secţia de Psihiatrie pentru un consult.

Ei au precizat că în această cauză a fost deschis dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Jurnalista a mers la biroul lui Dan Ilie Morega pentru a obţine o declaraţie de la fostul prefect, iar bărbatul a lovit-o şi a dat-o afară din clădire. La scurt timp după acest incident, Morega i-a ameninţat pe jurnalişti că “vor răspunde toţi penal”.