Bărbuleţ, vot şi mesaj cu tâlc: „De-o ieși altul și-om duce-o rău…”


Octavian Andrei Bărbuleţ, fost membru al echipei de conducere de la TSD Neamţ şi consilier la cabinetul Preşedintelui CJ Neamţ face şi el public un interesant mesaj post-vot care poate duce cu gândul spre diverse piste.

Încercând să respecte legislaţia care obligă la mesaje care să nu se constituie în îndemnuri electorale, Bărbuleţ anunţă că a votat iar vorbele sale par desprinse dintr-o cimilitură cu tâlc.

Și-am votat!
De-o ieși candidatul favorit da’ m-o dezamăgi, am să fiu îndreptățit să îl judec!
De-o ieși altul și-om duce-o rău, măcar nu mi-l asum!
Da’ de tăcut, n-am să tac!
Da’ poate ne-o fi bine!
Să mergem la vot!
Cu optimism!”, spune Bărbuleţ.

Să fie vorba doar despre un mesaj ermetic sau la o descifrare mai profundă se întrezăreşte un orizont (politic sau de altă natură) de nebănuit?

În acest moment, Bărbuleţ este Manager la Spitalul Munposan din Bucureşti dar astăzi a votat la o secţie din Piatra Neamţ.

V.N.

 

Comentarii Facebook

2 thoughts on “Bărbuleţ, vot şi mesaj cu tâlc: „De-o ieși altul și-om duce-o rău…”

  1. pentru echidistanta : un alt iubitor de folclor traditional nemtean , din codrii neamtului , frate de-al lui tablan paul , caruia i-a scapat curentul R&B si traficul de cocaina ( furat de peisajul oferit de solista rapsod popular ). britanicii , mai reci la suflet , nu ca tablanul si barbuletul , l-au dibuit pe „folclorist ” si R&B-ist .
    mesajul nu-i subliminal , iar poetul din imagine trebuie sa raspunda la urmatoarea intrebare , in calitate de manager spital : cum se musamalizau internarile de drogati la UPU , cu minorii veniti sau abandonati de SMURD si ambulanta ?

  2. deci , dragi nemteni , votati cu incredere , fara teama de a gresi , fie PSD , fie PNL – vor fi oferte noi , gata cu sticla de ulei si galeata elecorala . acum „cuiul” si joint-ul vor fi oferite la pret promotional , la toate balurile bobocilor , la toate festivalurile si agapele locale si nationale , la care voi , cu inocenta , va trimiteti copii . stati linistiti : vegheaza politistii si procurorii / judecatorii sa nu se intample nimic . sa fie liniste .
    au mai crapat vreo doi tineri prin targ , din cauza drogurilor – a iesit vreun parinte #rezist sa latre , sa tipe ? nu !
    stati linistiti , la locurile voastre , ipocritilor . „jos labele de pe justitie !” -cam acesta era sloganul .

Lasă un răspuns