Bărbuleț pleacă de la CJ! Manager la Spitalul privat al… directorului Spitalului JudețeanAsta e știrea momentului: Octavian Bărbuleț, unul din oamenii cei mai vizibili în ultimii ani lângă președintele Consiliului Județean Neamț, pleacă și de la Cabinetul Președintelui CJ dar și din instituție, cu totul.

Evident, faptul că acesta va fi manager la spitalul privat al doctorului Codruț Munteanu (actualul manager al Spitalului Județean Neamț) poate fi interpretat în fel și chip. Cum și faptul că un patron al unei clinici private din România își lasă afacerea lui pe mâna altora pentru a veni să fie director la un spital din provincie.

Dincolo de comentarii sau speculații, rămâne informația: la începutul lunii ianuarie, Bărbuleț părăsește oficial CJ-ul (unde acum e în concediu de odihnă) și devine manager în capitală. Cât privește funcția recent dobândită la partid, de președinte executiv TSD Neamț, acesta a precizat strategic „voi rămâne alături de ei, de colegii din TSD”, ceea ce poate însemna orice, adică cu sau fără funcție…

Viitorul ex-consilier al lui Arsene a confirmat schimbarea importantă din cariera sa și a și prezentat optica sa cu privire la această informație: „Zilele trecute am câștigat concursul pentru funcția de manager al Spitalului Munposan din București și de pe 7 ianuarie 2019 voi începe activitatea, urmând să continui ceea ce doctorul Codruț Munteanu, managerul Spitalului Județean de Urgență Piatra Neamț, a construit alături de echipa sa.
Munposan este primul spital privat din România și unul dintre cele mai apreciate de către pacienți, datorită profesionalimsului de care dau dovadă cadrele medicale. Este o mare onoare să fac parte din această excepțională echipă! Am făcut pasul cu responsabilitate și optimism, bucurându-mă de încrederea pe care mi-o acordă domnul dr Codruț Munteanu”.

Bărbuleț a făcut și o scurtă trecere în revistă a activității sale din ultimul timp: „În ceea ce privește activitatea la cabinetul președintelui Consiliului Județean Neamț, aceasta se încheie. Au fost aproape doi ani cu numeroase momente frumoase, petrecute alături de o echipă pe care o apreciez și respect. La fel a fost și activitatea de la Spitalul Județean, unde am fost președintele Consiliului de Administrație. Am cunoscut oameni frumoși, care au contribuit la dezvoltarea mea și pentru acest lucru mulțumesc fiecăruia în parte și tuturor deopotrivă!”.

Seria mulțumirilor nu s-a oprit aici. Evident că nu putea omite un mesaj pentru (încă) șeful lui de la CJ, pentru angajații instituției dar și pentru jurnaliști: „Sunt mulți cărora vreau să le mulțumesc, pentru că acești ultimi doi ani chiar sunt importanți în viața mea! Printre ei se află președintele Ionel Arsene! Am primit numeroase sfaturi și încurajări și a fost o onoare să pot sta alături de el în atâtea și atâtea momente, unele de mare bucurie, altele de tristețe, toate ajutându-mă să cunosc un om cu suflet mare! Le mulțumesc tuturor, colegilor de la Consiliul Județean, cadrelor medicale de la Spitalul de Urgență, colaboratorilor și nu în ultimul rând presei – am învățat multe de la dumnealor!”.

Daniel VINCA

Comentarii Facebook

One thought on “Bărbuleț pleacă de la CJ! Manager la Spitalul privat al… directorului Spitalului Județean

Lasă un răspuns