Bărbat ucis de urşi la 50 de kilometri de Pădurea Tazlăului! Un copil de 14 ani a scăpat ca prin minune!

Un bărbat de 47 de ani a fost ucis de doi urși, în pădurea din apropierea comunei Bârsănești, din Bacău – la circa 50 de kilometri de graniţa cu judeţul Neamţ – iar nepotul lui, de 14 ani, a scăpat ca pin minune, informează observator.tv.

Cei doi se aflau la cules ghebe şi au dat peste doi urşi care au atacat imediat, din ce spune nepotul. Copilul a scăpat cu fuga şi a anunţat autorităţile dar bărbatul nu a reuşit să se salveze.

La faţa locului au fost trimişi poliţişti, jandarmi şi pădurari.

Zona în care a avut loc atacul este undeva la sud-est de municipiul Bacău, la sud de comuna nemţeană Tazlău. Specialiştii spun că de obicei urşii nu prea trăiesc în acele păduri ci coboară de la nord, dinspre Moineşti-Balcani-Tarcău-Tazlău.

În timp ce unii ONG-isti tot invoca defrisarile, specialistii care au faţă cifre spun că situaţia e cu totul altfel.
Adevarul pe care nu vi-l spun ONG-istii si propagandistii intereselor tare colorate in verde-euro: in ultimii ani, suprafata impadurita a crescut cu 2-3 la sută în România, dar populaţiile de urşi aproape s-au triplat.

Legislaţia şi birocraţia fac din urs o vietate mai protejată decât omul, până se aprobă extragerea unui urs agresiv, acesta are tot timpul să mai ucidă câţiva oameni.

D.V.
sursa foto – observator.tv

Lasă un răspuns