Bărbat înjunghiat de ginere, după un scandal monstru


Un scandal izbucnit între un bărbat de 27 de ani din Păstrăveni și socrul său, de 43 de ani s-a terminat pe un pat de spital pentru cel din urmă, informează Poliția Neamț. Totul s-a întâmplat aseară, într-un bar din satul Rădeni, când victima, aflată sub influența alcoolului, a început să-i reclame ginerelui diverse chestiuni care nu-i conveneau, legate de relația dinte acesta și fiica sa.
De la scandal și injurii s-a ajuns la bătaie din partea ambilor protagoniști, iar la un moment dat tânărul a pus mâna pe un cuțit și și-a împuns socrul. Din fericire, rana provocată victimei a fost superficială, bărbatul fiind diagnosticat cu o rană la axila stângă. Acesta a fost transportat de un echipaj cu asistent medical la Centrul de Primire Urgențe al Spitalului Orășenesc din Târgu Neamț.
Polițiștii de la Secția de poliție rurală Urecheni s-au deplasat la fața locului pentru a aplana conflictul, iar ambele persoane implicate în scandal sunt cercetate penal: pentru lovire și alte violențe, respectiv port și folosire fără drept de arme periculoase”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.

 

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns