Bărbat găsit mort în bucătărie


Un pietrean în vârstă de 61 de ani a fost găsit ieri seară fără suflare în bucătăria apartamentului său, informează ISU Neamț. Descoperirea a fost făcută cu puțin înainte de ora 22.00,  de pompierii care au fost chemați să spargă ușa apartamentului, după ce timp de mai multe zile bărbatul nu a mai dat niciun semn de viață.
La adresa indicată de apelant, s-au deplasat 11 pompieri militari cu o autospecială de capacitate medie,o autospecială de descarcerare și un echipaj de prim ajutor din cadrul Detașamentului de Pompieri Piatra Neamţ. Salvatorii au pătruns în apartamentul aflat la etajul 2 prin forţarea uşii de la intrare, utilizând echipamentele de descarcerare. Persoana de 61 de ani a fost găsită decedată în bucătăria apartamentului”, a precizat responsabilul de relații publice al ISU Neamț.
Cu 20 de minute mai devreme, un alt echipaj de pompieri era solicitat să intervină tot în Piatra Neamț, într-o situație similară. De această dată, persoana în vârstă de 72 de ani a fost găsită în viață, căzută pe pardoseală și a fost transportată la Spitalul Județean de Urgență Piatra Neamț.

Alex SÎRBU

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.