Bărbat din Paşcani dispărut pe Muntele Ceahlău! Salvamontiştii şi Jandarmii Montani, ÎN ALARMĂ!

Stare de alarmă în Muntele Ceahlău unde în urmă cu 30 de minute au început căutările pentru găsirea unui bărbat dat dispărut. Este vorba de un bărbat de 66 de ani, din Paşcani care a venit singur pe munte şi a cărui soţie a sunat dieprată la 112 înainte de ora 20 anunţând că acesta nu-i mai răspunde la telefon.

Surse neoficiale spun că din primele informaţii, cei doi soţi ar fi vorbit ultima oară, la telefon, undeva în jurul orei 14, când bărbatul i-a spus soţiei că e în zona Cabanei Fântânele şi că pleacă în „aventura vieţii mele”. La acel moment, soţia a interpretat aceste spuse ca pe o glumă însă, după orele în care acesta nu a mai răspuns, s-a speriat şi a dat această informaţie gândindu-se la orice ipoteză posibilă.

Vom reveni.

D.V.

 

Comentarii Facebook

One thought on “Bărbat din Paşcani dispărut pe Muntele Ceahlău! Salvamontiştii şi Jandarmii Montani, ÎN ALARMĂ!

  1. Barbatul a fost gasit in jurul orei 20 in apropierea Statiunii Durau. Nu avea nici o problema medicala dar ca masura de prevedere ISU a tinut pe stand by o autospeciala SMURD care ar fi intervenit imediat la solicitarea SALVAMONT. Cautarea amanuntita a durat putin peste o ora si a fost realizata cu trei echipe salvamont din bazele Durau si Dochia urmand procedura standard pentru persoane disparute.

Lasă un răspuns