Bărbat din Onești, tâlhărit la Gara din Târg. Autori – doi brăileni


Doi tineri din Brăila au ajuns după gratii la acest sfârșit de săptămână, după ce au tâlhărit un bărbat la Târgu Neamț, informează un comunicat de presă al Poliției Neamț. Cei doi au fost prinși întâmplător joi seara, când polițiștii târgnmențeni au intervenit pentru a potoli niște tineri beți care făceau scandal pe strada Tudor Vladimirescu.
Procedând la legitimarea şi identificarea acestora au fost abordaţi de către un bărbat de 38 de ani, din Onești care a reclamat faptul că una dintre persoanele legitimate l-ar fi deposedat de o sumă de bani, în zona gării. Persoanele în cauză au fost conduse la Sediul Poliţiei Târgu Neamţ, unde s-a constatat faptul că două dintre acestea, un tânăr de 24 de ani și o tânără de 18 ani, ambii din Brăila au participat la săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Aceștia au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind cercetați sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată”, a declarat inspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț.
Alaltăieri, organele de cercetare penală au formulat propunerea de arestare preventivă faţă de tânărul de 24 de ani, pentru care instanţa de judecată a dispus arestarea preventivă pe o perioadă de 30 zile.

Alex SÎRBU

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns