Bărbat din Dobreni-Neamţ, mort în accident în Italia!

Un tanar din Dobreni, judetul Neamt, a decedat ieri seara (19.09.2017) intr-un cumplit accident rutier petrecut in Italia, la Ardea, Latina, provincia Roma, masina in care acesta se afla fiind complet distrusa, anunta tvmneamt.ro citând presa italiana.

Autoturismul condus de Sorin Olar (foto) in varsta de 35 de ani, a fost implicat int-o tamponare violenta cu alte doua autoturisme, in circumstante neclare inca si care urmeaza sa fie stabilite de anchetatori.

Cetățenii care locuiesc în zonă respectivă au descris zgmotul produs de impactul celor trei autoturisme ca fiind „explozia unei bombe!”. Pentru a-l putea scoate dintre fiarele contorsionate ale mașinii, care a fost distrusă în totalitate, a fost necesară intervenția pompierilor care au tăiat partea de sus a automobilului.

Ceilalți șoferi au fost răniți, însă rănile nu le pun în pericol viața, noteaza sursa mentionata.

V.N.

One thought on “Bărbat din Dobreni-Neamţ, mort în accident în Italia!

  1. Ca sa vezi karma….nu asta era ala de ii lua apararea „printului din Dobreni”?? Unchiul lui care „face moarte de om pentru el”??? Dumnezeu nu da cu parul,nu e asa,cocalarilor???? Sa lesini de ras,nu alta……Asa cum spunea,i se poate intampla oricui,nu? Foarte tare…..

Lasă un răspuns