Bărbat de 76 de ani tâlhărit după ce a fost ademenit de o mîndruţă de 39 de ani!

Tîlhăria din Roman de acum câteva nopţi, căreia i-a căzut victimă un bărbat de 76 de ani, a fost pe metoda „mândruţa la interval”. O confirmă Poliţia Neamţ care într-un comunicat precizează că a identificat echipa care a pus la cale jaful.

<<În urma investigațiilor efectuate de către polițiștii din cadrul Poliției municipiului Roman, persoanele bănuite de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie din noaptea de 06/07 martie a.c. au fost depistate și reținute.
Cele două persoane, o femeie de 39 de ani și un tânăr de 23 de ani, ambii din Roman au fost identificați imediat după faptă, însă se sustrăgeau urmăriri penale, fiind depistați și reținuți ieri, de către polițiști.
Cercetările sunt în derulare pentru că în noaptea de 06/07 martie a.c. partea vătămată, un bărbat de 76 de ani ar fi fost acostat de femeie și ademenit să meargă cu ea în parcul municipiului Roman, unde ar fi fost deposedat de suma de 650 lei de către aceasta și tânărul de 23 de ani, prin folosirea violenței>>, anunţă Poliţia Neamţ

În data de 12.03.2018, în urma documentării activității infracționale, polițiștii au dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore, față de cele două persoane, urmând ca astăzi să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Roman cu propunere de arestare preventivă.

D.V.

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns