Bară la bară, pe drumul Piatra Neamţ – Bicaz! Cozi de kilometri la Podul de la Preluca!

Bară la bară – aşa s-a circulat azi dimineaţă pe drumul Piatra Neamţ – Bicaz. Fotografia de mai sus este făcută în această dimineaţă, pe la 10,30, de un cititor Vestea care a plecat spre nordul judeţului.

„A fost un calvar. A durat mai bine de o oră şi ceva să ajungem la Bicaz. Coada la Podul de la Preluca, era pe sensul spre Bicaz, mai mare de doi kilometri. Poate chiar de trei. Nu zic că acel semafor încurcă dar nici nu rezolvă problema. Problema de fond e că ai traficul ştrangulat, din două sensuri e utilizabilă doar o bandă. Şi atunci când sunt maşini, nu una la 5 minute, e jale. Aşa că degeaba pun ei şi semafoare, şi poliţişti, singura soluţie e repararea urgentă a podului şi darea lui în circulaţie la parametri normali”, a punctat un alt nemţean.

„Podul ăla e de pe timpul comuniştilor. Se adevereşte ce a spus Nicu Ceauşescu: capitaliştii de azi nu sunt în stare nici să întreţină ce au construit comuniştii”.

D.V. – foto: cititor Vestea

2 thoughts on “Bară la bară, pe drumul Piatra Neamţ – Bicaz! Cozi de kilometri la Podul de la Preluca!

  1. numai prefectul credea ca a dat lovitura cu ideia sa geniala sa se puna semafor si poate gandirea profunda a primarului bordea A SUSTINUT-O.INCOLO TOTUL ESTE O IMBECILITATE CRONICA.in loc sa te zbati pentru judet si sa faci demersuri pentru repararea podului vii si faci carpeli.cum s-au gandit sa-si dubleze repede leafa de ce nu s-au gandit sa rezolve si cu podul.nu a ajuns chinul de trei ani cu podul de la bicaz acum mai asteptam 3 si cu podul de la preluca.facem tot felul de investitii aberante si nu facem nimic pentru cele de stricta necesitate.sa stiti ca ieri blocajul de la preluca a fost rezolvat de politia rutiera.este adevarat ca trebuiesc 2-3 echipaje dar rezolvam o problema foarte grava.parca avem deputat ce locuieste la iasi si are foarte multe relatii sau smecherul de arsenie ce face nu-i zice lui dragnea ca e grava situatia.dar nu conteaza fraierii voteaza psd ,micii si berea de la bordea.

  2. Aruncati dracului semaforul si lasati soferii sa se descurce, ca si pana acum.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.