Bântuit de coșmarul Harbuz! Chitic a amenințat cu demisia din toate funcțiile politice!

O eventuală înscriere a lui Liviu Harbuz în PNL Neamț dă coșmaruri serioase primarului Dragoș Chitic și apropiaților lui din partid. Chitic a și amenințat cu demisia din funcțiile politice, la ședința de acum câteva zile, de la PNL Piatra Neamț.

Primarul de Piatra Neamț a spus colegilor lui din BPL că își va da demisia din toate funcțiile politice dacă Harbuz ajunge în PNL. În acest moment, Chitic este președinte PNL Piatra Neamț și membru în BPJ Neamț iar dacă și-ar duce la capăt amenințarea, asta nu ar afecta nu nimic cariera din administrație. Conform legii, un primar își pierde funcția administrativă doar dacă-și dă demisia de tot din partid, însă Chitic a făcut referire doar la funcții nu și la calitatea de membru.

Reamintim că pledoaria anti-Harbuz a fost susținută și de alți doi subordonați ai primarului: Paula Geangalău (consilier la Cabinetul Primarului, care a citi un fel de rechizitoriu de pe un bilețel primit la începutul ședinței) și Valentin Ciobanu (director Publiserv – firmă a Primăriei Piatra Neamț – care a dat drumul la un mesaj încărcat așa de tare de decibeli încât, la un moment dat, un coleg a făcut recurs la cei 7 ani de acasă și l-a rugat să nu mai urle).

Dacă o eventuală demisie a lui Chitic va trece aproape neobservată în BPJ PNL Neamț, altfel stau lucrurile în organizația locală pe care o conduce. Cutumial, într-o astfel de ipoteză, atribuțiile unui președinte demisionar de organizație locală ar putea fi preluate de unul dintre cei doi prim-vicepreședinți: Constantin Teodorescu (fost viceprimar de Piatra Neamț) sau Romel Bîrjoveanu (candidat, fără succes, la funcția de viceprimar de Piatra Neamț). Nu trebuie omis nici faptul că membru de drept în BPL Piatra Neamț este și senatorul Eugen Țapu, cel care a mai condus organizația Piatra Neamț până la celebrul scandal dintre acesta (Țapu) și fostul deputat Dorinel Ursărescu.

D.V. / sursa foto: facebook, Dragoș Chitic

Comentarii Facebook

Lasă un răspuns